Rabattkoder – Såhär använder du dem när du shoppar online

Rabattkoder – Såhär använder du dem när du shoppar online

Antalet sidor med rabattkoder som existerar på webben är nästintill oändliga, vilket borde ge oss oändliga möjligheter till att spara pengar. Men ett problem vi alla stöter på är att erbjudandena inte alltid är uppdaterade eller giltiga – det nästintill lika enkelt att hitta en fungerande rabattkod som att hitta en nål i en höstack. Hoppet som uppstår när man hittat en rabattkod eller ett erbjudande efter en stunds sökande är nästa lika stort som frustration när det inte fungerar. Med anledning av detta så vill vi se till att du lär dig använda rabattkoder online på rätt sätt.

1. Avtäck rabattkoden

När du har hittat ett erbjudande online här på KöpKompassen.se, klicka på knappen “Visa erbjudande” för att den ska visas.

2. Kopiera rabattkoden

Markera och kopiera koden genom att högerklicka och välj kopiera.

3. Börja handla

Nu är det dags för den roliga delen; Shoppa. Gå till webbutiken, välj dina artiklar och lägg till dem i varukorgen.

4. Gå till kassan

Väl i kassan, leta efter ruta märkt med “Lägg till en Rabattkod,” “Rabattkod,” eller andra variationer som butiken kan använda.

5. Klistra in rabattkoden

Klistra eller skriv nu in koden som du hittade på i “Rabattkod” rutan och klicka “Lägg till.” Du kommer nu se att din rabatt dragits av och ett nytt totalsaldo visas.

6. Njut av ditt sparande

Slutför nu ditt köp och njut av de pengarna du har sparat. Stort grattis! Lär dig använda rabattkoder online stegen är nu avklarade. 

P.S. om du inte har energi att let efter rabattkoder och erbjudanden så kan vi tipsa om vår browser extension. Detta är vår helt egna webbläsartillägg som automatiskt uppmärksammar dig om erbjudanden när du shoppar online. Läsa mer om vår browser extension genom att klicka in på länken.

Bloggen är skriven av:

David
David
Hej där! Jag är David – en entusiastisk tekniknörd, matlagningsexpert och beundrare av elektronik i alla dess former. Mitt intresse för att utforska den senaste tekniken, prova nya köksredskap och upptäcka elektroniska innovationer känner inga gränser. Jag tar livet med en lättsam och avslappnad inställning, och mitt passionerade engagemang för att sova gör mig till en riktig mästare på avslappning.

Relaterade Bloggar