Profile Image

Apotek Hjärtat

Apotek Hjärtat strävar efter att ge dig bättre hälsa och större välbefinnande. I deras e-handel kan du både beställa hem dina receptbelagda läkemedel och handla produkter från hela deras sortiment. Utöver receptfria läkemedel hittar du...

Läs mer

Apotek Hjärtat erbjudanden

.

Se aktuella klubberbjudanden från Apotek Hjärtat

Ta de av de senaste erbjudandena som medlem i Klubb Hjärtat hos Apotek Hjärtat. Massvis av varor till förmånliga priser.

1
.

Få Fri frakt hos Apotek Hjärtat

Handla för över 149 kr hos Apotek Hjärtat och få fri frakt på hela din order.

2
.

Utforska utbudet av produkter från Apotek Hjärtat

Passa på och leta igenom det breda sortimentet av produkter från Apotek Hjärtat. Hitta dina favoriter och lägg din beställning redan idag!

3

Artiklar om Apotek Hjärtat

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om Apotek Hjärtat ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om Apotek Hjärtat

Var kan jag hitta aktuella Apotek Hjärtat rabattkoder?

Hos Apotek hjärtat kan du handla allt från hudvård, hårvård, vitaminer, kosttillskott, djurvård och smink bland mycket annat. På KöpKompassen samlar vi alltid alla aktiva rabattkoder och erbjudanden från Apotek Hjärtat så att du enkel kan spara pengar när du handlar online. Med en Apotek Hjärtat rabattkod kan du spara på din hela din beställning och/eller på specifika produkter.

Vad är Apotek Hjärtat omdöme?

Vi på KöpKompassen tycker om Apotek Hjärtat, inte bara för att de är en apotekskedjan som satsar på kundernas välmående utan också på grund av deras breda produktsortiment. Som företag har Apotek Hjärtat en strävan av att vara ett öppet,  personligt och inbjudande apotek med fokus på hälsa och välmående. Denna grund ger varumärken en tydlig identitet som är uppskattat av många.

Finns mitt recept på Apotek Hjärtat?

Har du ett recept att hämta ut? Du kan då logga in på Mina Recept på Apotek Hjärtats hemsida för att se om ditt recept har kommit. Här kan du också snabbt få en överblick över både aktuella och utgångna recept. Du har också alltid möjlighet att kontakta deras Kundservice och fråga om ditt läkemedel finns hemma på Apotek Hjärtat.

Vilka dagar har Apotek Hjärtat pensionärsrabatt?

Om du som pensionär är du medlem i Klubb Hjärtat får du 5% i seniorrabatt på Apotek Hjärtat under både på tisdagar och onsdagar. Rabatten gäller från året du som konsument fyller 65 år och det gäller på hela sortimentet*, både online och i deras apotek. *Gäller ej receptköp och kan inte kombineras med andra rabattkoder