Om KöpKompassen

KöpKompassen logo

Vår bakgrund, vår identitet och vårt syfte.

KöpKompassen är en oberoende plattform för konsumentinformation, produkttester, jämförelser och research av produkter och varumärken.

Vi på KöpKompassen brinner för att hjälpa konsumenter att fatta välgrundade beslut genom att tillhandahålla opartiska och pålitliga tester samt recensioner. Vårt team består av kunniga experter inom olika områden, vilka strävar efter att leverera korrekt och opartisk information för att stödja våra användare.

Vårt mål är att skapa en plattform där konsumenter och företag enkelt kan hitta varandra och bygga nya relationer. Vi vill uppmuntra konsumenter att testa nya produkter och tjänster genom att tillhandahålla information som hjälper dem fatta bättre beslut. Med hjälp av vår användarvänliga plattform hittar du lätt produktrecensioner, produkttips, erbjudanden och mycket annan information som hjälper dig fatta bättre beslut.

Våra ledord

Trovärdighet

Vi är oberoende och opartiska i våra bedömningar för att säkerställa att våra användare får pålitlig information utan påverkan från externa intressen eller tredje part.

Grundlighet

Vi tar oss tiden och gör det lilla extra med varje produkt eller tjänst vi granskar. Varje test består djupgående analyser för att säkerställa att våra användare får den mest omfattande och tillförlitliga informationen för sina köpbeslut.

Objektivitet

Vi är neutrala i våra bedömningar och recensioner. Vi ser till att vara tydliga med hur vi genomför våra tester så att våra användare får en så rättvis och objektiv bedömning av produkterna vi granskar.

Våra testare

Elias Grossmann på KöpKompassen

Elias


Hej där! Mitt namn är Elias, och jag kallar Stockholm för mitt hem. I en liten, men mysig, 24 kvadratmeters lägenhet försöker jag balansera mitt liv mellan dagliga äventyr på en konsultbyrå och nätter där jag alltför ofta glömmer bort att gå och lägga mig. Ja, jag vet, jag har verkligen en förfärlig dygnsrytm!

Mina dagar fylls med arbete och mitt passionerade intresse för att resa, skratta och njuta av sena middagar. Min nyfikenhet känner inga gränser, och jag älskar att suga åt mig kunskap, oavsett ämne. Att lära mig nya saker är en drivkraft i mitt liv... Läs mer

Hur testar vi?

För oss är trovärdighet av yttersta vikt, och vi anser det avgörande för att kunna bygga förtroende gentemot våra läsare. Därför lägger vi stor vikt vid att våra tester utformas för att vara både objektiva och grundliga.

Här är några viktiga delar av vår testprocess:

  • Oberoende testare: Våra testare är helt oberoende och agerar utan påverkan från tillverkare eller företag. Vi står fast i att alltid förbli opartiska och objektiva i varje steg av vårt arbete.
  • Granskad kvalitet: Alla våra tester följer samma mall och granskas utifrån fem parametrar noggrant satta för ge ett så komplett omdöme som möjligt
  • Annonsfinansiering: För att kunna driva plattformen samt fortsätta erbjuda våra tjänster gratis till konsumenter så kan vi ha annonser, affiliatelänkar eller reklamfinansiering på vår webbplats. Detta påverkar emellertid inte vårt löfte om objektiviteten och integriteten i våra tester och recensioner

Vảrt transparenslöfte

Vi prioriterar alltid transparens gentemot våra besökare. Vi förbinder oss att tydligt kommunicera våra testmetoder, vår oberoendeställning och eventuella ekonomiska intressen som kan påverka vårt arbete. Genom att vara öppna och ärliga strävar vi efter att skapa förtroende och erbjuda den bästa möjliga upplevelsen för dig som konsument.

Allmänna villkor

Genom att besöka KöpKompassen.se godkänner och accepterar du våra allmänna villkor. För ytterligare information om vår användning av cookies, vänligen läs vår cookiepolicy. Informationen om hur vi lagrar din data finns också tillgänglig under vår personuppgiftspolicy.

Kontakta oss

Vill du att vi testar ett specifik produktkategori, produkt eller tjänst? Intresserad av ett samarbete med oss? eller har du helt enkelt andra frågor? Tveka då inte att höra av dig genom att fylla i formuläret på vår kontakta oss sida.

Email: support@kopkompassen.se

Mediakit

Letar du efter KöpKompassens bäst-i-test, recensions eller jämförelse logotyper? Ta kontakt med oss via mail eller kontaktformulär så ser vi till att du får tillgång till högupplösta bilder.

KöpKompassen logo