Profile Image

ASOS

ASOS är en global återförsäljare av mode och skönhet online. Webbplatsen erbjuder över 50,000 produktlinjer med varumärken och egna märken inom damkläder, herrkläder, skor, accessoarer, smycken och skönhet. Företag introducerar cirka 2,000 nya produktlinjer varje vecka, vilket gör dem till en perfekt plattform för att fylla alla dina klädbehov. ASOS försöker ständig förbättra kundupplevelsen och erbjuder därför: Gratis leveranser och returer (regler och villkor tillkommer) för att göra din upplevelse så smidig som möjligt. Möjligheten att flytta hem provrummet, prova allt ditt egna tempo och betala senare med Klarna. Kundservice, som jobbar 24/7 med att besvara dina frågor på bland annat Facebook, Twitter, chatt, mejl och Instagram. Och detta gör de på 11 språk. Studentrabatt på 10% ända fram till examensdagen. Så att pengar inte är anledningen till att du som student ska hindras dig från att vara dig själv. Utöver alla dessa förmåner så har ASOS även en egen bildsökteknik som hjälper dig hitta liknande plagg om du hittat inspiration hos en look i en tidning eller hos kompisens kläder. Lassa bara upp en bild så söker Style Match igenom alla deras produkter för att visa det som är mest likt. Har du svårt att hitta rätt storlek så kan du använda dig av ASOS storleksverktyg Fit Assistant. Det är designat för att ge deras kunder personliga storleksrekommendation som baseras på liknande kunder och kundens egna kroppsmått och hjälper dig att beställa kläder i rätt storlek. Personerna på ASOS slår sig med andra ord aldrig till ro. Med en filosofi att alltid testa och utvecklas, vill de bli lite bättre varje dag. När det kommer till varumärken så väljer de det bästa för att ge dig det största utbudet, exklusiviteten och de coolaste samarbetena. Och om det inte räcker så har de även egna förstklassiga produkter som ger dig möjligheten att uttrycka dig hur du vill. Det finns inga regler här, bara oändliga sätt att vara sig själv.

Läs mer

ASOS erbjudanden

Free Shipping at Asos!

Students, Get 10% Off until You Graduate at Asos.com!

Artiklar om ASOS

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om ASOS ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om ASOS

Var kan jag hitta aktuella ASOS rabattkoder?

Hos ASOS kan du handla från över 850 kända internationella varumärken utöver deras egna kollektioner av trendiga och prisvärda kläder, skor och accessoarer. När du beställer från ASOS så kan en rabattkod alltid komma väl till hands. På denna sida finner du alltid alla aktuella erbjudanden och rabattkoder från ASOS. Använd våra unika rabattkoder och erbjudanden nästa gång du vill uppdatera din garderob. Du kan vara lugn, vi ser till att du inte missar några av ASOS hetaste erbjudanden.

Vad är ASOS omdöme?

ASOS är väl omtyckt bland sina kunder, de har som ett exempel på det ett snitt omdöme är 3,9/5, vilket tyder på att de värderar sina kunder och tar hand om dem på ett mycket bra sätt. Utöver detta lyfts brett utbud, trendiga kläder och bra priser fram som ASOS stora uspar och något deras kunder uppskattar väldigt mycket. Om du även är student så är det bra att veta att du alltid får studentrabatt hos ASOS.

Är det säkert att beställa från ASOS?

Ja, det är säkert att beställa från ASOS. Som företag säljer de endast varor som är äkta och genuina. ASOS köper in produkterna direkt från de varumärken de säljer, detta så att du kan vara säker på att varorna är äkta även om vissa produkter ibland kommer i förpackningar som inte har varumärkets logga på sig. När det kommer till säkra leveranser, så kan du som kund alltid spåra din beställning från ASOS genom att klicka på spårningslänken i din fraktbekräftelse.

Hur lång är leveranstiden på ASOS?

ASOS erbjuder två olika leveranstyper standard och express. Standard leverans kostar 50 kr (gratis för beställningar över 368,00 kr) och levereras inom 3–5 arbetsdagar. Det andra alternativet är express leverans vilket kostar 270 kr och då levereras varorna nästa arbetsdag.