Profile Image

ASOS

ASOS är en global återförsäljare av mode och skönhet online. Webbplatsen erbjuder över 50,000 produktlinjer med varumärken och egna märken inom damkläder, herrkläder, skor, accessoarer, smycken och skönhet. Företag introducerar cirka...

Läs mer

ASOS erbjudanden

.

Free Shipping at Asos!

1
.

Students, Get 10% Off until You Graduate at Asos.com!

2
.

Utforska utbudet av produkter från ASOS

Passa på och leta igenom det breda sortimentet av produkter från ASOS. Hitta dina favoriter och lägg din beställning redan idag!

3

Artiklar om ASOS

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om ASOS ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om ASOS

Var kan jag hitta aktuella ASOS rabattkoder?

Hos ASOS kan du handla från över 850 kända internationella varumärken utöver deras egna kollektioner av trendiga och prisvärda kläder, skor och accessoarer. När du beställer från ASOS så kan en rabattkod alltid komma väl till hands. På denna sida finner du alltid alla aktuella erbjudanden och rabattkoder från ASOS. Använd våra unika rabattkoder och erbjudanden nästa gång du vill uppdatera din garderob. Du kan vara lugn, vi ser till att du inte missar några av ASOS hetaste erbjudanden.

Vad är ASOS omdöme?

ASOS är väl omtyckt bland sina kunder, de har som ett exempel på det ett snitt omdöme är 3,9/5, vilket tyder på att de värderar sina kunder och tar hand om dem på ett mycket bra sätt. Utöver detta lyfts brett utbud, trendiga kläder och bra priser fram som ASOS stora uspar och något deras kunder uppskattar väldigt mycket. Om du även är student så är det bra att veta att du alltid får studentrabatt hos ASOS.

Är det säkert att beställa från ASOS?

Ja, det är säkert att beställa från ASOS. Som företag säljer de endast varor som är äkta och genuina. ASOS köper in produkterna direkt från de varumärken de säljer, detta så att du kan vara säker på att varorna är äkta även om vissa produkter ibland kommer i förpackningar som inte har varumärkets logga på sig. När det kommer till säkra leveranser, så kan du som kund alltid spåra din beställning från ASOS genom att klicka på spårningslänken i din fraktbekräftelse.

Hur lång är leveranstiden på ASOS?

ASOS erbjuder två olika leveranstyper standard och express. Standard leverans kostar 50 kr (gratis för beställningar över 368,00 kr) och levereras inom 3–5 arbetsdagar. Det andra alternativet är express leverans vilket kostar 270 kr och då levereras varorna nästa arbetsdag.