Profile Image

Babyshop

Babyshop kom till år 2006 med visionen om att bli en go-to-destination för svenska föräldrar när det kommer till produkter för barn. Deras produktsortiment består av baby- och barnkläder, skor, leksaker, barnvagnar, bilbarnstolar, tillbehör...

Läs mer

Babyshop erbjudanden

.

Upp till 50% rabatt på utvalda barnkläder

Passa på och shoppa utvalt barnmode med upp till 50% rabatt på massvis av produkter. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. 

1
.

Utforska utbudet av produkter från Babyshop

Passa på och leta igenom det breda sortimentet av produkter från Babyshop. Hitta dina favoriter och lägg din beställning redan idag!

2

Artiklar om Babyshop

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om Babyshop ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om Babyshop

Var kan jag hitta aktuella Babyshop rabattkoder?

KöpKompassen hjälper dig fynda och spara med aktiva Babyshop rabattkoder och erbjudanden. Babyshop har nya kampanjer nästa varje vecka så att du alltid har chansen att fynda barn- och babyprodukter till en liten billigare peng. Dessa prisnedsättningar är ofta tillfälliga och riktade mot specifika kategorier eller varumärken, och kan va alltifrån 3 för 2- erbjudanden på olika produkter till rabattkoder på upp till 50%.

Vad är Babyshop omdöme?

Kollar vi till va kunder till Babyshop säger om deras produkter och service, så får de generellt sätt rätt höga betyg på omdömesplattformar som Trustpilot. En sak som vi noterade är att deras kundservice, i de fall då något verkar ha gått snett till så jobbar Babyshop aktivt med att sätta sig in och lösa situation så gott det går. Bra kundservice är alltid uppskattat och definitivt en viktig pelare när det kommer till att bygga förtroende hos sina kunder, någon Babyshop verkar ha lagt fokus på.

Erbjuder Babyshop fri frakt?

Som kund hos Babyshop kan du alltid räkna med fri frakt på din order om du handlar över 999 kr. Leveransen sker då till en förvaringsbox i utvalda städer eller utlämningsställe, så att du alltid kan va trygg med att paketet inte försvinner längst vägen. Frakt hos Babyshop börjar annars på 39 kr beroende på hur snabbt du vill ha hem din order.

Hur fungerar en Babyshop retur?

Hos Babyshop erbjuder de 100 dagars returrätt från den dagen då din order registrerades. Värt att veta om är att ångerrätten inte gäller på varor som har använts, varor med bruten försegling eller varor som saknar prislapp/märkeslapp. Notera även att returkostnaden är 79 kr om du använder den returetikett som medföljer i ditt paket vid leverans. Detta gäller även vid retur med Budbee, Airmee och Instabox. Returkostnaden debiteras sedan i samband med återbetalningen av din returnerade produkt/produkter.