Profile Image

Boohoo

Boohoo är ett klädmärke med visionen att göra mode roligt och tillgängligt för alla. De vill ge alla en chans att bygga sin egen drömgarderob! Vilket är varför de erbjuder de senaste trenderna till ett lägre pris. Med över 500 nya...

Läs mer

Boohoo erbjudanden

.

Spara upp till 80% på damkläder från Boohoo

Gör ett riktigt kap på Boohoo utförsäljning av damkläder. Upp till 80% rabatt på ett brett sortiment av trendiga plagg.

1
.

Upp till 80% OFF på massvis av herrkläder

Fynda stort på Boohoo! Upp till spara upp till 80% på ett brett urval av kvalitetsprodukter.

2
.

Få 10% extra rabatt på allt hos Boohoo

På Boohoo kan du få 10% extra rabatt på hela din order genom att signa upp för deras nyhetsbrev med din e-postadress

3
.

Utforska utbudet av produkter från Boohoo

Passa på och leta igenom det breda sortimentet av produkter från Boohoo. Hitta dina favoriter och lägg din beställning redan idag!

4

Artiklar om Boohoo

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om Boohoo ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om Boohoo

Var kan jag hitta aktuella Boohoo rabattkoder?

Letar du efter aktuella kampanjer och rabattkoder från Boohoo så hittar du dem alltid här på KöpKompassen. Med mängder av kampanjer som ständigt är igång, ser vi till att hålla dig uppdaterad kring alla aktiva erbjudanden och rabattkoder från Boohoo. KöpKompassen samlar alla aktuella erbjudanden till massvis av Boohoos produkter på ett och samma ställe så du kan lägga mindre till på att leta och mer på att shoppa.

Vad är Boohoo omdöme?

Ser vi till Boohoo och deras kvalité så tycker vi att den håller en typ av standard kvalitet i nivå med de flesta vanliga klädkedjor. De plagg vi har testat har hållit bra för såväl användning som tvätt så vi har absolut inget att klaga på! Boohoo har utöver detta även ett rätt högt beslut på Trustpilot (3,8/5 ), vilket tyder på att de som företag tar väl hand om sina kunder. Värt att nämna är att de besvarar 97% av sina negativa omdömen och inom 24 dagar, vilket igen bara bekräftar att de är måna om sina kunder och vill lösa de eventuella problem och missförstånd som uppstår.

Hur lång tid tar leverans från Boohoo?

Boohoo är ett internationellt varumärke som skickar paket över hela Europa. Men ser vi till standardleverans inom Sverige så kostar det 80 kr och tar mellan 5-8 arbetsdagar. Om det skulle va så att du vill ha hem din order ännu snabbare, så kan du då välja expressleverans inom Sverige vilket kostar 220 kr och levereras inom upp till 2 arbetsdagar.

Hur mycket kostar retur på boohoo?

Om du vill returnera en eller flera varor till Boohoo så har du 28 dagars ångerrätt, men om du returnerar varan eller varorna inom 14 dagar så betalar Boohoo för returfrakten.