Profile Image

BookBeat

BookBeat är en ljudboksapp där man kan lyssna och läsa med sin mobil eller surfplatta. De är stolta över att vara del av Europas ledande förlagshus Bonnier, som i över hundra år har skapat, förädlat och distribuerat berättelser. I...

Läs mer

BookBeat erbjudanden

.

Prova gratis 1 månad - därefter 49 kr?

Som student får du prova BookBeat gratis första månaden, och därefter får du 20 timmars lyssning...

1
.

Som student får du prova BookBeat gratis första månaden, och därefter får du 20 timmars lyssning eller läsning i månaden med BookBeats basic-abonnemang för endast 49 kr/mån. Oavsett om du har provat BookBeat tidigare, om du använder BookBeat nu eller om du är ny användare, kan du ta del av BookBeat Student enkelt genom att lägga till rabattkoden "student" på ditt konto och verifiera dig som student. Efter godkänd verifiering kommer det rabatterade BookBeat Student-priset automatiskt att aktiveras i nästa betalningsperiod. Passa på att börja lyssna och läsa när du vill och var du vill, från 49 kr/mån!

Prova gratis 1 månad - därefter 49 kr?

2
.

Utforska utbudet av produkter från BookBeat

Passa på och leta igenom det breda sortimentet av produkter från BookBeat. Hitta dina favoriter och lägg din beställning redan idag!

3

Artiklar om BookBeat

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om BookBeat ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om BookBeat

Var kan jag hitta aktuella BookBeat rabattkoder?

BookBeat erbjuder ofta kampanjer och erbjudanden som gör att du kan få bra priser på dina ljudböcker. Med hjälp av rabattkoder från BookBeat kan du få tillgång till ljudböcker till ett ännu bättre priser. På denna sida samlar vi aktuella erbjudanden från BookBeat så att du enkelt kan spara mer på dina ljudböcker. Gör dina köp från BookBeat ännu mer förmånliga genom att använda ett av våra erbjudanden.

Vad är BookBeat omdöme?

Vi har använt Bookbeat i ett par månader nu och är rätt nöjda med tjänsten. Den fungerar klockrent och vi har hittat många bra böcker att lyssna på. Kundtjänsten har också varit bra och jag har fått snabba svar på mina frågor. Tjänsten kan dock förbättras. Utöver detta kan priset upplevas som lite otydligt när de kör olika kampanjer och vi skulle därför gärna se mer information om det. Sammantaget tycker jag att Bookbeat är ett bra val för dem som vill lyssna på böcker på ett enkelt sätt.

Hur mycket kostar bookbeat i månaden?

Det finns två olika alternativ att välja mellan, välj det som passar dig bäst. Med Basic-paketet för 99 kr i månaden kan du lyssna upp till 20 timmar varje månad, och med Premium-paketet för 149 kr/månad kan du lyssna upp till 100 timmar varje månad. Du kan byta paket när som helst.

Är BookBeat en bra tjänst?

BookBeat är vårt absoluta favoritval när det kommer till digitala ljudböcker. Dess enkelhet är det som imponerar mest på oss och möjligheten att anpassa priset efter ens önskemål. BookBeat är mycket prisvärd jämfört med andra tjänster av samma typ. Det är värt att nämna att man får både ljudböcker och e-böcker i en enda app, och att man kan välja mellan att läsa eller lyssna på boken. Appen är snabb och enkel att använda, och vi har inte stött på några problem alls.