Profile Image

Bugaboo

Bugaboo är ett nederländskt designföretag välkänt för högkvalitativa produkter för föräldrar, bebisar och krabater över hela världen. Med allt ifrån barnvagnar till smarta accessoarer och nylanserade bilbarnsstolar så finns det något...

Läs mer

Bugaboo erbjudanden

.

Special edition produkter från Bugaboo

Passa på och stick ut i mängden med produkter från Bugaboo i begränsad upplaga. Unika samarbeten med ledande varumärken inom design och mode.

1
.

Passa på! Upp till 50% OFF hos Bugaboo

Spara upp till 50% hos Bugaboo på det senaste från deras outlet. Massvis av produkter till förmånliga priser.

2
.

Utforska utbudet av produkter från Bugaboo

Passa på och leta igenom det breda sortimentet av produkter från Bugaboo. Hitta dina favoriter och lägg din beställning redan idag!

3

Artiklar om Bugaboo

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om Bugaboo ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om Bugaboo

Var kan jag hitta aktuella Bugaboo rabattkoder?

Om du är på jakt efter erbjudanden och rabattkoder från Bugaboo kan du börja kolla på denna webbsida. Vi uppdaterar sidan dagligen med aktuella erbjudanden, kampanjer och rabattkoder. Du kan också prenumerera på Bugaboos nyhetsbrev för att ta del av aktuella kampanjer. Tänk dock på att alltid läsa villkoren och begränsningarna för varje erbjudande innan du använder det för att se till att det är giltigt och användbart.

Vad är Bugaboo omdöme?

Bugaboo är en välkänd tillverkare av barnvagnar som grundades i Nederländerna 1999. Företaget är känt för att producera högkvalitativa och prisbelönta barnvagnar med innovativ design och hög funktionalitet. Många föräldrar världen över har valt Bugaboo-vagnar för sin hållbarhet, kvalitet och design. Företaget erbjuder ett brett utbud av modeller med olika funktioner för att passa olika behov, från terrängvagnar till kompaktvagnar. Bugaboo erbjuder också en utmärkt kundservice, med ett stort nätverk av återförsäljare och supporttjänster för att hjälpa föräldrar med eventuella frågor eller problem.

Vilken vagn från Bugaboo ska man välja?

Bugaboo har flera riktigt bra modeller av barnvagnar, och när det kommer till att välja rätt så är det viktigt att välja en som passar ens specifika behov. Fox 3 passar bra för ojämna underlag, medan Bee 6 är en kompakt och lättkörd komfortvagn. Donkey 5 Mono är en mångsidig vagn som kan ställas om till både Duo och Twin-läge, medan Donkey 5 Twin är en specialtillverkad syskonvagn. Donkey 5 Duo är en vagn där barnen kan sitta sida vid sida och Butterfly är en smidig och lättvikt vagn som är perfekt för resor.

Hur lång garanti erbjuder Bugaboo?

Bugaboo erbjuder en garanti på 24 månader från köptillfället för alla sina produkter. Garantin kan användas för utbytesdelar, produkter eller reparerade produkter. Det är viktigt att spara kvittot som bevis på köpet.