Profile Image

CLARINS

Clarins är ett familjeägt företag som är världsledande inom kosmetika, hudvård och smink. Deras innovativa tillvägagångssättet har varit ett ständigt kännetecknen sedan starten på 50-talet. Med varumärken i över 150 länder, kan du ta del av deras sortiment vart du än befinner dig. Om möjligt så väljer Clarins alltid en naturlig ingrediens framför en kemisk om effektivitetsnivå är densamma. Detta är den gyllene regeln som alla Clarins-forskare följer när de designar våra innovativa produkter.

Läs mer

CLARINS erbjudanden

Årets skönhets-julkalender

Gör december ännu mer magisk med Clarins exklusiva julkalendrar. De finns i tre varianter och släpps...

Diamond Box Autumn är här!

Äntligen är vår nya Diamond Box Autumn i begränsad utgåva här, men endast på vår webbplats. Värde 2090 kr till ett enastående pris på 1100 kr

Julens presentset

Julklappar till alla du älskar! Hitta det perfekta gåvosetet på Clarins.se - oavsett vem du handlar till. Alla set innehåller en blandning av våra ikoniska produkter och kommer utan tvekan att vara en succé när de packas upp!

Få 100 kr rabatt på din första order

Erbjudandet gäller vid registrering för Clarins nyhetsbrev och när du handlar över 600 kr.

Artiklar om CLARINS

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om CLARINS ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.