Profile Image

Daniel Wellington

Daniel Wellington är en av världens ledande onlinebutiker när det kommer till stilrena klockor, armband och smycken. Deras produkter är av tidlös design och passar varje tillfälle. Oavsett om du är bjuden till en finare tillställning, ska spela en tennismatch eller njuta av en solig dag på stranden så är en Daniel Wellington ditt perfekta komplement.

Läs mer

Daniel Wellington erbjudanden

Passa på! 10% OFF på Daniel Wellington

Signa upp på nyhetsbrevet hos Daniel Wellington och håll dig uppdaterad om deras senaste nyheter och exklusiva erbjudanden. Du får även en 10% rabattkod att använda vid din första beställning.

Artiklar om Daniel Wellington

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om Daniel Wellington ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om Daniel Wellington

Var kan jag hitta aktuella Daniel Wellington rabattkoder?

Om du söker efter aktuella erbjudanden och rabattkoder från Daniel Wellington, bör du besöka den här webbsidan. Här uppdaterar vi sidan dagligen med de senaste kampanjerna och rabattkoderna från Daniel Wellington. Du kan sen även prenumerera på Daniel Wellingtons nyhetsbrev för att ta del av deras exklusiva erbjudanden.

Vad är Daniel Wellington omdöme?

Daniel Wellington är ett svenskt klockvarumärke som är känt för sin eleganta design. Klockorna tillverkas i Kina och finns i en mängd olika modeller och storlekar. De är också kända för att vara prisvärda jämfört med andra klockmärken på marknaden.

Var tillverkas Daniel Wellington klockor?

Daniel Wellington tillverkar sina klockor i Kina. Trots att klockorna tillverkas i Kina är designen av Daniel Wellington-klockorna svensk, med inspiration hämtad från brittisk stil.

Är en klocka från Daniel Wellington vattentät?

Daniel Wellington klockor är vattentåliga upp till antingen 3 ATM eller 10 ATM beroende på modell. Detta innebär att de är skyddade mot regn och stänk men bör inte utsättas för mer omfattande vattenexponering. Det är viktigt att kolla vad som gäller för just din modell eftersom vattentåligheten kan variera.