Profile Image

Electrolux

Electrolux grundades i Sverige 1919 och har sedan dess designat hushållsmaskiner utifrån svenska värderingar och ett hållbart förhållande till naturen. Det här gäller allt de gör. Från att ta hand om dina kläder så att de ser nya ut och...

Läs mer

Electrolux erbjudanden

.

Aktuella erbjudanden

Här hittar du alla prissänkta varor på ett och samma ställe, smidigt när du vill hitta guldkornen i vårt stora utbud. Gör ett klipp redan idag! Hittar du inte det du söker? Sidan uppdateras löpande, så håll utkik.

1
.

Electrolux Outlet - En fyndhörna online!

På Electrolux vill vi att våra utgående och fullt fungerande vitvaror kommer till användning även fast vi har nyare modeller i sortimentet. Därför har vi nu öppnat Electrolux Outlet. Här säljer vi produkter som är minst lika bra som alla andra, bara att de har fasats ut ur ordinarie sortiment. Välkomna in och fynda!

2
.

Se alla prissänkta varor från Elextrolux

Hitta alla aktuella erbjudanden från Electrolux på ett och samma ställe. Gör ett klipp redan idag! Hittar du inte det du söker? Ingen fara sidan uppdateras löpande, så håll utkik.

3
.

15% rabatt på ditt nästa köp

Registrera dig på MyElectrolux för att få inspirerande produkttips och specialerbjudanden från Electrolux. Just nu får du dessutom 15% rabatt på ditt nästa köp.

4
.

Utforska utbudet av produkter från Electrolux

Passa på och leta igenom det breda sortimentet av produkter från Electrolux. Hitta dina favoriter och lägg din beställning redan idag!

5

Visa fler erbjudanden

Artiklar om Electrolux

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om Electrolux ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.