Profile Image

Ellos

Ellos är en ledande e-handelsaktör för mode, hem och skönhet i Norden. De är ett välkänt varumärke med cirka 1,6 miljoner aktiva kunder. I nära relation med våra deras kunder strävar Ellos ständigt efter att utveckla och erbjuda...

Läs mer

Ellos erbjudanden

.

40% rabatt på dyraste varan

Bli ny kund hos Ellos & få 40% rabatt på dyraste varan i din första beställning.

1
.

Utforska utbudet av produkter från Ellos

Passa på och leta igenom det breda sortimentet av produkter från Ellos. Hitta dina favoriter och lägg din beställning redan idag!

2

Artiklar om Ellos

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om Ellos ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om Ellos

Var kan jag hitta aktuella Ellos rabattkoder?

Spara pengar på dina favoritprodukter hos Ellos tillsammans med oss på KöpKompassen. Ellos har kontinuerligt nya rabattkoder och erbjudanden som du kan använda när du handlar kläder från kända varumärken, skor, heminredning m.m. Vi på KöpKompassen uppdaterar kontinuerligt denna sidan med alla aktuella rabattkoder och erbjudanden från Ellos, så håll utkik så att du inte nästa deal!

Vad är Ellos omdöme?

Ellos som företag och varumärke är väl omtyckt bland sina kunder. Detta befästs inte enbart av deras 4,4/5 i snittomdöme hos Trustpilot utan också hur de hantera negativa köp- och kundupplevelser. De besvarar som ett exempel på detta 98% av negativa omdömen på Trustpilot inom en vecka. Ser vi till vad deras kunder tycker är extra med Ellos så är det bra priser, bra utbud och snabba leveranser. Du kan med andra ord lite på att du kan hitta bra produkter till förmånliga priser samtidigt som du får en bra köpupplevelse.

Har Ellos en outlet?

Är du på jakt efter kläder och heminredning till ett riktigt bra pris? Då ska du gå in på Ellos outlet, där rear de kontinuerligt ut massvis av produkter inom damkläder, heminredning, skönhet och massa annat. Ellos har bland annat julrea, mid-season-sale, sommarrea, Black Friday rea och många fler reor runt speciella högtider.

Hur fungerar en Ellos retur?

Om det skulle va så att du mot förmodan skulle behöva skicka tillbaka en produkt du köpt från Ellos så kan det vara bra att veta hur. Vid retur debiteras du som kund alltid en returavgift på 45 kr per paket och om du returnerar ett större/tyngre paket eller varor debiteras du även en returfrakt på 195 kr per paket. Du har som kund hos Ellos 14 dagars ångerrätt och 30 dagars returrätt.