Profile Image

Emma Madrass

Emma Madrass är ett sömn tech-företag, som fokuserar på att optimera sömnen för deras kunder. Med ett produktsortiment som bland annat består av deras prisbelönta madrass, två sorters bäddmadrasser och kuddar kan du sova bättre. Du får...

Läs mer

Emma Madrass erbjudanden

.

Emma Midsommarkampanj

Emma Midsommarkampanj - Upp Till 55% Rabatt

1
.

5% extra rabatt på hela din order med vår exklusiva kod

Spara 5% extra på hela din order med vårt exklusiva erbjudande. Rabatten gäller på redan rabatterat pris.

2
.

Utforska utbudet av produkter från Emma Madrass

Passa på och leta igenom det breda sortimentet av produkter från Emma Madrass. Hitta dina favoriter och lägg din beställning redan idag!

3

Artiklar om Emma Madrass

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om Emma Madrass ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om Emma Madrass

Vad är Emma Madrass omdöme?

Emma Madrass är företag som genuint är omtyckt av deras kunder. En av anledningarna till varför vi gillar Emma Madrass som företag är deras mission att maximera användarupplevelsen för deras kunder. Varje person har såklart individuella sömnbehov och hitta rätt madrass är inte alltid lätt och vänja sig vid den tar tid. Med detta samt deras 100 nätters gratis provsömn i åtanke så finns det inget säkrare köp i nuläget än just en Emma Madrass. Utöver detta så har de även ett utmärkt snittomdöme på 4,4/5 hos Trustpilot, så du kan va tryggt med att du kommer få en fantastiskt kundupplevelsen.

Var kan man prova en Emma madrass?

Emma Madrass erbjuder alltid alla sina kunder 100 nätters provsömn på alla sina produkter. Detta betyder att du får ta hem produkten och använda den på prov under 100 nätter för att känna av om produkten passar dig eller inte. Du får därigenom många fler dagar över den lagstadgade ångerrätten på 14 dagar att prova om Emma Madrass produkter är de rätta för dig. Om du inte skulle gilla produkten inom 100 dagar så kan du kostnadsfritt skicka tillbaka den och få pengarna tillbaka.

Var kan jag hitta aktuella Emma Madrass rabattkoder?

En bra madrass är en förutsättning för en god natts sömn, men likt andra möbler så kan priset ibland dra iväg. Därav kan det var klokt att kolla om det finns en aktiv kampanj eller rabattkod innan du beställer din nya madrass. Vi på KöpKompassen håller dig uppdaterad med aktiva och aktuella Emma Madrass rabattkoder och erbjudanden på denna sida. Vi ser till att du har tillgång till de bästa möjliga erbjudandena så du kan spara pengar när du vill uppgradera din madrass.

Emma madrass är den bra?

Emmas Madrass är skön, bekväm, stödjande och dessutom hållbar. Att kunna tillverka en bäddmadrass som är anpassningsbar och kan möta behoven hos olika användare visar på att Emma är ett utav de ledande sleep-tech företagen i Europa. Emma Madrass har utöver detta även vunnit Bäst i Test av Testfakta (2020 och 2021) för deras Emma Original skummadrass. De har med andra ord kunskapen, erfarenheten, och priserna att backa upp kvalitén av deras produkter.