Profile Image

Fello

Fello är en mobiloperatör med enkla mobilabonnemang som passar alla plånböcker. Alla deras mobilabonnemang kommer med bra priser, schyssta villkor (ingen bindningstid!) och en tillgänglig kundservice. De har inte kunder – de har fellos. Fello...

Läs mer

Fello erbjudanden

.

Äntligen tillgång till 5G

Äntligen har 5G kommit till hos Fello. Alla abonnemang med minst 8 GB surf (ordinarie) har fått tillgång till 5G. Beställer man ett nytt abonnemang med minst 8 GB så är 5G inkluderad utan extra kostnader.

1
.

Dubbelsurf deal hos Fello!

Just nu kör Fello en deal där man får dubbelsurf i deras mobilabonnemang! Dubbel Surf på alla abonnemang med minst 8 GB surf. Dubbel surf gäller så länge man behåller samma abonnemang hos oss! 8 GB blir 16 GB = 165 kr/mån 16 GB blir 32 GB = 215 kr/mån 24 GB blir 48 GB = 275 kr/mån

2
.

Utforska utbudet av produkter från Fello

Passa på och leta igenom det breda sortimentet av produkter från Fello. Hitta dina favoriter och lägg din beställning redan idag!

3

Artiklar om Fello

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om Fello ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om Fello

Var kan jag hitta aktuella Fello rabattkoder?

Funderar du att byta mobiloperatör till Fello? Tänk då på att du oftast kan få rabatt på ditt abonnemang under speciella kampanjer eller med specifika erbjudanden. På denna sida hittar du alltid alla aktuella rabattkoder och erbjudanden från Fello samlade. Vi på KöpKompassen uppdaterar sidan dagligen med de senaste kampanjerna så att du alltid har tillgång till de bästa tillgängliga dealsen.

Vad är Fello omdöme?

Ser vi till va Fellos kunder tycker om mobiloperatörer så är det lite blandade betyg som dyker upp gällande deras kundservice. Ser vi dock till deras täckning så är detta något det talas positivt om, speciellt deras täckning i småstäder och på landsbygden. Det sista vi ser Fellos kunder vara mycket nöjda över är deras bra priser och det värde de får.

Hur bra är Fello?

En stor fördel med Fello är den goda täckningen som Telia-nätet ger, vilket gör att du nästan får samma surfnivå som med ett Telia-abonnemang, fast till ett lägre pris. För att vara en mindre operatör har Fello också en mycket bra kundtjänst med flera kontaktvägar. Sammanfattningsvis kan man säga att Fello är en prisvärd operatör med god täckning och bra kundtjänst.

Hur bra är Fello täckning?

Täckningen hos Fello är utmärkt, detta på grund av att de går på ett mobilnät som når 99 % av Sveriges befolkning. Fello köptes under 2020 upp av Telia som därmed tog över alla bolagets kunder och lät abonnemangen gå på deras nät. Det ger dig som kund hos Fello trygghet i att du ringer och surfar på ett snabbt nät med bra täckning.

Vilket nät använder Fello?

Fello använder Telias nät, detta innebär att deras kunder har samma täckning som Telias och Halebops kunder i 2G, 3G, 4G och 5G-näten. Trots att de använder samma nät som Telia och Halebop är Fello en egen organisation som är flexibel och anpassar sig efter sina kunders behov.