Profile Image

FirstVet

FirstVet som världens första digitala veterinärklinik erbjuder sedan 2021 inte bara videomöten med veterinärer utan även en bred försäljning av relevanta husdjursprodukter. Alla produkter i deras sortiment är noggrant utvalda av erfarna...

Läs mer

FirstVet erbjudanden

.

20% rabatt på sommarens kylande produkter

1
.

20% rabatt på GPS-halsband

2
.

20% rabatt på valp- och kattungefoder från Purina Pro Plan

3
.

Upp till 20% på hundfoder för små hundar

4
.

Utforska utbudet av produkter från FirstVet

Passa på och leta igenom det breda sortimentet av produkter från FirstVet. Hitta dina favoriter och lägg din beställning redan idag!

5

Visa fler erbjudanden

Artiklar om FirstVet

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om FirstVet ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om FirstVet

Var kan jag hitta aktuella FirstVet rabattkoder?

FirstVet erbjuder med jämna mellanrum schyssta kampanjer på utvalda varor som djurmat eller tillbehör. Med en FirstVet rabattkod eller erbjudande kan du enkelt spara pengar dina köp i deras e-handel. Du kan på denna sidan se alla aktuella rabattkoder eller kampanjer från FirstVet, vi uppdaterar sidan dagligen så du inte missar några deals.

Vad är FirstVet omdöme?

Efter att ha testat FirstVet så kan vi säga att tjänsten är verkligen att rekommendera. Enkelheten i att kunna boka veterinärtid online, tala med en veterinär genom videomöte och slippa behöver möta upp fysiskt är väldigt bekvämt. Utöver detta så säljer även FirstVet produkter via sin e-handel, exempelvis foder, leksaker och medicin. Ser vill till Trustpilot så är FirstVet enormt uppskattade bland sina kunder, de har över 7,300 recensioner och ett snittomdöme på 4,7/5. Ord som de beskrivs med av sina kunder är bland annat professionella, hjälpsamma och trevligt bemötande. Du kan med andra ord va säker på att du och ditt djur får bra hjälp och den bästa kundupplevelsen hos FirstVet.

Hur fungerar FirstVet Veterinär online?

Genom ett videosamtal direkt i din mobil, surfplatta eller dator kan du snabb hjälp från FirstVet och deras erfarna veterinärer, oavsett var du befinner dig. FirstVet är erbjuder en enkel och trygg tjänst för de gånger du som djurägare är osäker på om besöket på veterinärkliniken behövs. Om veterinären du talar med online bedömer att ditt djur behöver besöka en fysisk veterinär kan du alltid få en remiss till en veterinärklinik eller djursjukhus i din närhet. FirstVet ser till att du och ditt djur enkelt får snabb och kvalitativ hjälp oavsett var och när det kan tänkas behövas.

Hur mycket kostar ett besök hos FirstVet?

Ett videomöte med en veterinär från FirstVet kostar 350 kr under vardagar 07:00-18:00. Om du istället behöver komma i kontakt med en veterinär under övrig tid kostar det 590 kr. Eftersom FirstVet samarbetar med många försäkringsbolag erbjuds deras tjänster subventionerat för dig som har djurförsäkring hos en deras partners. Det kan med andra ord vara värt att ta en titt på vad som gäller för din försäkring innan du bokar veterinärtid.