Profile Image

Flowlife

Flowlife är ett företag skapat ur visionen av att alla människor förtjänar återhämtning i världsklass på sina villkor. De förundrades över den stora differensen som fanns mellan professionella- och konsumentprodukter och ville va...

Läs mer

Flowlife erbjudanden

.

Spara upp till 500 kr på massagepistoler från Flowlife

Passa på och fynda en av Flowlife mest populära massagepistoler och få upp till 500 kr rabatt.

1
.

Fri frakt på din order hos Flowlife

Beställ tryggt från Flowlife, få fri frakt och fri retur på din order.

2
.

Utforska utbudet av produkter från Flowlife

Passa på och leta igenom det breda sortimentet av produkter från Flowlife. Hitta dina favoriter och lägg din beställning redan idag!

3

Artiklar om Flowlife

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om Flowlife ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om Flowlife

Var kan jag hitta aktuella Flowlife rabattkoder?

För att hitta rabattkoder för Flowlife rekommenderar vi att börja söka på denna webbsida. Sidan uppdateras dagligen med aktuella erbjudanden, kampanjer och rabattkoder från Flowlife. Prenumerera även på Flowlifes samt vårt egna nyhetsbrev för exklusiva erbjudanden direkt i din inkorg.

Vad är Flowlife omdöme?

Flowlifes produkter har fått höga betyg från sina kunder. Deras är väl uppskattade för sättet de hjälper muskelstelhet och annan värk i kroppen, samt att de är en bra hjälp efter träning. De är lätta att använda och har bra tillbehör för olika delar av kroppen. Deras kunder är också mycket nöjda med Flowlifes support, vilket beskrivs som snabb, effektiv och trevlig. Vi rekommenderar starkt både produkterna och företaget till andra.

Hur använder man en Flowlife Flowgun?

För större musklelgrupper rekommenderas att man använder Flowlife flowgun med hög vibration i ungefär två minuter, medan det räcker med en minut på mindre muskler. Detta är en lagom tid för att uppnå önskade resultat utan att börja bryta ner muskelfibrer. Genom att använda Flowlife Flowgun regelbundet kan man förvänta sig bättre prestation och minskad risk för skador.

När ska man använda Flowgun?

Flowgun är en mångsidig produkt som kan användas för att förbättra träningsupplevelsen och öka återhämtningen. Du kan använda Flowgun för att värma upp musklerna och öka blodcirkulationen inför träning, men det är också en praktisk lösning för att lindra stelhet och trötthet som uppstår efter en lång dag på kontoret eller efter en natt med lite sömn. Flowgun har hög vibrationskapacitet, vilket gör det lämpligt för att aktivera större muskelgrupper, och en lägre vibrationskapacitet för mindre muskler.