Profile Image

GLOSSYBOX

GLOSSYBOX är en av Sveriges ledande prenumerationstjänst på skönhet och erbjuder den mest engagerande skönhetsboxen på marknaden. Med tusentals prenumeranter och medlemmar i deras community samlar de ständigt information för att förbättra deras tjänst. GLOSSYBOX skickar varje månad ut en lyxig och vacker box till deras prenumeranter, fylld med fem noga utvalda skönhetsprodukter i mindre format tillsammans med vårt eget beautymagasin GLOSSY Mag. De har dessutom en box anpassad för män och fylld med schyssta lifestyle och groomingprodukter.

Läs mer

GLOSSYBOX erbjudanden

GLOSSYBOX Adventskalender just nu 999 kr!

Ge dig själv lite extra kärlek i vinter med årets GLOSSYBOX adventskalender. Kalendern är värd över 6 000 kr och innehåller 25 beautyprodukter från märken som Björn Axén, Sol de Janeiro och Hickap! Just nu får du 300 kr rabatt och får köpa vår lyxiga adventskalender för bara 999 kr (ord. pris 1 299 kr).

20% rabatt på alla prenumerationer

Starta en prenumeration idag på GLOSSYBOX och få månadens box, som har ett värde på över 600 kronor! Väck din nyfikenhet till liv och våga utforska nya skönhetshemligheter med hjälp av produkterna som finns i boxen. Med koden XMASGLOSSY får du just nu 20% rabatt på alla prenumerationer.

Artiklar om GLOSSYBOX

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om GLOSSYBOX ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om GLOSSYBOX

Var kan jag hitta aktuella GLOSSYBOX rabattkoder?

När du handlar från GLOSSYBOX så kan det vara bra att veta att de ofta har kampanjer, erbjudande och rabattkoder som du kan ta del av. Med vår exklusiva GLOSSYBOX rabattkod får du mellan 20-30% rabatt på din skönhetsbox. Vi på KöpKompassen uppdaterar även kontinuerligt denna sidan med andra aktuella GLOSSYBOX rabattkoder och erbjudanden. Ett ytterligare tips är att registrera dig för vårt nyhetsbrev, du då får exklusiva rabatter och erbjudanden direkt på mejlen varje vecka.

Vad är GLOSSYBOX omdöme?

GLOSSYBOX är det enkla och lyxiga valet för dig som vill testa på nya och prisvärda skönhetsprodukter. Förutom att leverera högkvalitativa skönhetsprodukter direkt hem till din dörr så erbjuder de även bra kundservice. Ser vi till deras profil på Trustpilot så har GLOSSYBOX ett snittomdöme på 3,8/5. Förutom bra produkter så ser vi deras kundservice vara en stor anledning till detta fina betyg. Utifrån Trustpilot så kan vi se att de svara på 99% av deras negativa omdömen inom 2 dagar i försöka om att rätta till det eventuella fel som skett. GLOSSYBOX utöver det som nämnt ovan även ett intressant lojalitetsprogram där du kan testa och recensera produkter och samla poäng. Dessa poäng kan du sen använda för att få en gratis box, enklare än så kan det knappast bli!

Hur fungerar en GLOSSYBOX prenumeration?

GLOSSYBOX är en prenumerationstjänst för dig som älskar skönhetsprodukter. Som en prenumerant av GLOSSYBOX får du en överraskning hem i brevlådan varje månad i form av skönhetsprodukter av hög kvalitet. Förutom de standard boxarna har GLOSSYBOX även The Man Box som är perfekt för alla män som vill unna sig lite vardagslyx. En annan sak värd att känna till är att GLOSSYBOX även ger ut speciella Limited Edition-boxar runt större högtider, så håll ett öga öppet efter dem.

Vad får man i sin GLOSSYBOX?

Variationen av produkter i boxarna är stor, de kan va fyllda av spännande nyheter eller klassiska produkter från de allra största varumärkena du kan tänka dig. GLOSSYBOX samarbetar med massvis med varumärken bland annat BaByliss, Aussie, Bangerhead, Björn Axén. Clarins, Calvin Klein, Escada, Loreal, L’occataine, Maria Nila, Redken, Wella och YvesSaintLaurent. I din box så får du får fem produkter varje månad, dessa både i fullsize och Travel Size-format så du kan testa dig fram dina nya favoriter.