Profile Image

GLOSSYBOX

GLOSSYBOX är en av Sveriges ledande prenumerationstjänst på skönhet och erbjuder den mest engagerande skönhetsboxen på marknaden. Med tusentals prenumeranter och medlemmar i deras community samlar de ständigt information för att förbättra...

Läs mer

GLOSSYBOX erbjudanden

.

20% rabatt på månads prenumerationer hos GLOSSYBOX.

Håll dig uppdaterad på nya beautytrender! Gå med i GLOSSYBOX beautycommunity så får du varje månad testa fem produkter (värde minst 500 kr). Uppge koden METIME20 och få 20% rabatt på våra månads-prenumerationer

1
.

Utforska utbudet av produkter från GLOSSYBOX

Passa på och leta igenom det breda sortimentet av produkter från GLOSSYBOX. Hitta dina favoriter och lägg din beställning redan idag!

2

Artiklar om GLOSSYBOX

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om GLOSSYBOX ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om GLOSSYBOX

Var kan jag hitta aktuella GLOSSYBOX rabattkoder?

När du handlar från GLOSSYBOX så kan det vara bra att veta att de ofta har kampanjer, erbjudande och rabattkoder som du kan ta del av. Med vår exklusiva GLOSSYBOX rabattkod får du mellan 20-30% rabatt på din skönhetsbox. Vi på KöpKompassen uppdaterar även kontinuerligt denna sidan med andra aktuella GLOSSYBOX rabattkoder och erbjudanden. Ett ytterligare tips är att registrera dig för vårt nyhetsbrev, du då får exklusiva rabatter och erbjudanden direkt på mejlen varje vecka.

Vad är GLOSSYBOX omdöme?

GLOSSYBOX är det enkla och lyxiga valet för dig som vill testa på nya och prisvärda skönhetsprodukter. Förutom att leverera högkvalitativa skönhetsprodukter direkt hem till din dörr så erbjuder de även bra kundservice. Ser vi till deras profil på Trustpilot så har GLOSSYBOX ett snittomdöme på 3,8/5. Förutom bra produkter så ser vi deras kundservice vara en stor anledning till detta fina betyg. Utifrån Trustpilot så kan vi se att de svara på 99% av deras negativa omdömen inom 2 dagar i försöka om att rätta till det eventuella fel som skett. GLOSSYBOX utöver det som nämnt ovan även ett intressant lojalitetsprogram där du kan testa och recensera produkter och samla poäng. Dessa poäng kan du sen använda för att få en gratis box, enklare än så kan det knappast bli!

Hur fungerar en GLOSSYBOX prenumeration?

GLOSSYBOX är en prenumerationstjänst för dig som älskar skönhetsprodukter. Som en prenumerant av GLOSSYBOX får du en överraskning hem i brevlådan varje månad i form av skönhetsprodukter av hög kvalitet. Förutom de standard boxarna har GLOSSYBOX även The Man Box som är perfekt för alla män som vill unna sig lite vardagslyx. En annan sak värd att känna till är att GLOSSYBOX även ger ut speciella Limited Edition-boxar runt större högtider, så håll ett öga öppet efter dem.

Vad får man i sin GLOSSYBOX?

Variationen av produkter i boxarna är stor, de kan va fyllda av spännande nyheter eller klassiska produkter från de allra största varumärkena du kan tänka dig. GLOSSYBOX samarbetar med massvis med varumärken bland annat BaByliss, Aussie, Bangerhead, Björn Axén. Clarins, Calvin Klein, Escada, Loreal, L’occataine, Maria Nila, Redken, Wella och YvesSaintLaurent. I din box så får du får fem produkter varje månad, dessa både i fullsize och Travel Size-format så du kan testa dig fram dina nya favoriter.