Profile Image

Greenely

Greenely är ett elbolag som optimerar din elanvändning med hjälp av smart teknik i en app. Genom Greenely har över 150 000 svenska hushåll kopplat upp sig för att följa sin elförbrukning timme för timme direkt i deras app. Tjänsten analyserar ditt beteende och optimerar din förbrukning med hjälp av smarta algoritmer. Det är med andra ord ett smart elavtal, i en app, helt utan bindningstid. Förutom att du i appen kan se dagens och morgondagens elpriser timme för timme och därigenom planera din elförbrukning utefter detta så ger Greenely även tips på hur du som användare kan minska användningen av el i sin villa, lägenhet eller sommarstuga. De hjälper sen också till genom att skicka notiser vid högt/lågt elpris samt skickar varningar vid onormal elanvändning för att identifiera energitjuvar.

Läs mer

Greenely erbjudanden

Fri månadsavgift i 6 månader när du byter till Greenely.  

Med vår exklusiva kod kan du byta till Greenely och betala 0 kr i månadsavgift under de första 6 månaderna. Du sparar upp till 414 kr.

Artiklar om Greenely

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om Greenely ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om Greenely

Var kan jag hitta aktuella KöpKompassen rabattkoder?

Hos KöpKompassen kan du se alla tillgängliga erbjudanden från Greenely. som gör att du kan få bättre pris på ditt elavtal hos Greenely. Med en Greenely rabattkod kan du få ett bättre pris på ditt elavtal hos Greenely och spara mer på din elkostnad. Vi på KöpKompassen listar enbart aktuella erbjudanden och rabattkoder samt uppdaterar sidan varje dag så du alltid har tillgång till våra schyssta kampanjer.

Vad är KöpKompassen omdöme?

Greenely tillhör en relativt ny skara av Svenska elhandlare som vuxit fram under de senaste åren. Med deras app erbjuder de sina medlemmar att minska sin elförbrukningen samt optimera elförbrukningen till de timmar på dygnet då elen är billigare. Vi på KöpKompassen älskar allt som sparar på pengarna och i tider när elpriserna är ovissa så ser vi Greenely som en fantastisk lösning för dig som vill ha total insyn och kontroll över ditt elavtal och din elanvändning.

Är Greenely ett bra elavtal?

Greenely elavtal bygger på smart teknik där du som användare handlar el varje timme utifrån marknadens aktuella elpriserna. Detta sköts helt automatiskt av Greenely och för att använda tjänsten betalar du en fast månadskostnad på 69 kr. Om du tecknar ett avtal på 12 månader så sjunker avgiften till 49 kr i månaden.

Vad kostar el hos Greenely?

Greenely erbjuder endast elavtal med timpriser. Detta innebär att priset för deras medlemmar ändras från timme till timme och på så sätt kan du påverka när på dygnet du får billigast el. I ett vanligt rörligt avtal blir priset istället ett genomsnitt av samtliga elbolagets kunders användning under alla timmar på dygnet över hela månaden. Detta ger dig som individuell kund i princip ingen möjlighet att påverka din elkostnad varje månad och du har därför inget direkt incitament att förändra din elförbrukning.