Profile Image

Hallon

Hallon är den enkla mobiloperatören. Bort med allt onödigt krångel, som bindningstider, kluriga fakturor och rörliga priser. Hos Hallon får du alltid fast pris och kan byta abonnemang eller operatör när det passar dig. Förutom detta så...

Läs mer

Hallon erbjudanden

.

Utforska utbudet av produkter från Hallon

Passa på och leta igenom det breda sortimentet av produkter från Hallon. Hitta dina favoriter och lägg din beställning redan idag!

1

Artiklar om Hallon

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om Hallon ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om Hallon

Var kan jag hitta aktuella Hallon rabattkoder?

Genom att använda rabattkoder från Hallon kan du ta del av mobiltelefonitjänster till ännu bättre priser. Du kan hitta dessa rabattkoder på Hallons hemsida, sociala medier och andra rabattkodssidor på nätet. På denna sida samlar vi aktuella erbjudanden från Hallon så att du enkelt kan spara mer på dina köp. Få förmånliga priser på mobiltelefoni och andra tjänster genom att använda en av våra rabattkoder vid ditt köp från Hallon.

Vad är Hallon omdöme?

Generellt sett har Hallon fått positiv kundrespons när det gäller priser och enkelhet. Kundrecensioner på sidor som Trustpilot visar att vissa användare uppskattar Hallons enkla och transparenta prissättning, samt bekväma tjänster som enkel sim-byten och bra kundservice. Andra användare har däremot klagat på dålig täckning och långsam datahastighet. 

Vilket nät använder Hallon?

Med ett mobilabonnemang hos Hallon är bra täckning något du kan räkna med. Mobiloperatören använder nämligen sig av 3:s nät vilket täcker 99% av Sveriges befolkning.

Hur bra är Hallon som operatör?

För dig som vill ha ett abonnemang med pålitligt täckning och till bra pris så är Hallon rätt val för dig. Dock kan kundservicen vara dålig eftersom kontakten bara är via chatt och med långa kötider.