Profile Image

Hej Albert

Hej Albert är en app-baserad utbildningsplattform för barn i åldrarna 3-16 år. De erbjuder utbildningstjänster på prenumerationsbasis inom matematik, svenska, programmering och geografi. Sedan starten har Hej Albert hjälpt över 275,000...

Läs mer

Hej Albert erbjudanden

.

Utforska utbudet av produkter från Hej Albert

Passa på och leta igenom det breda sortimentet av produkter från Hej Albert. Hitta dina favoriter och lägg din beställning redan idag!

1

Artiklar om Hej Albert

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om Hej Albert ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om Hej Albert

Var kan jag hitta aktuella Hej Albert rabattkoder?

Tänker du på att signa upp som kund hos Hej Albert? Då kan det vara bra att veta att de ibland erbjuder gratis prova-på-perioder och rabatter. Vi på KöpKompassen håller koll och publicerar alla aktuella kampanjer för Hej Albert på denna sida så håll ett öga här på sajten så missar du inget erbjudande.

Vad är Hej Albert omdöme?

Efter att ha provat Hej Albert så är vårt omdöme att Hej Albert är en riktigt bra tjänst och app. En av deras främsta egenskaper är hur tjänstens lyckas fånga barnens intresse och ta vara på det för att förbättra sina kunskaper inom matematik och läsning. Ser vi till Trustpilot så är kundomdömena inte lika positiva, något som dock är värt att nämna är att de besvarar 100% av sina negativa omdömen inom 7 dagar. Detta visar att Hej Albert är måna om att alla sina kunder ska få en bra upplevelse och om eventuella problem och missförstånd uppstått vill de se till att lösa dem.

Hur mycket kostar Hej Albert?

Som blivande eller nuvarande kund hos Hej Albert kan du välja mellan tre olika medlemskap beroende på hur många i familjen som ska använda appen och vilka tjänster ni vill ha tillgång till: Albert BASIC (119 kr/mån) – För 1 användare och Albert Junior och Albert (matematikappen). Albert STANDARD (159 kr/mån) För 1 användare med Albert Junior, Albert, Albert Code, ABC och Geo. Albert PLUS (189 kr/mån) För 4 användare med alla program plus aktivitetsrapporter. Alla medlemskap hos Hej Albert är utan bindningstid och du kan när som helst säga upp ditt abonnemang. Om du istället vill betala för tjänsten på årsbasis så är det möjligt om det är att föredra.

Hur säger man upp Hej Albert?

Vill du som kund hos Hej Albert avsluta din prenumeration, då kan du enkelt göra detta under Mina Sidor eller genom att kontakta support, så hjälper de dig avsluta medlemskapet. Supporten nås via support@hejalbert.se.