Profile Image

InkClub

InkClub är en av Europas största återförsäljare av bläckpatroner och lasertoner online. Med ett ständigt växande sortimentet har de ett brett utbud av varor för kontoret eller hemmet. Deras utbud innehåller bland annat skrivare,...

Läs mer

InkClub erbjudanden

.

Utforska utbudet av produkter från InkClub

Passa på och leta igenom det breda sortimentet av produkter från InkClub. Hitta dina favoriter och lägg din beställning redan idag!

1

Artiklar om InkClub

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om InkClub ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om InkClub

Var kan jag hitta aktuella InkClub rabattkoder?

På den här sidan finns alltid de senaste och bästa erbjudandena och rabattkoderna från InkClub. Vi arbetar hårt för att säkerställa att du alltid har tillgång till de mest aktuella och relevanta rabattkoderna, kampanjerna och erbjudandena från InkClub. Du kan alltid räkna med att hitta de bästa dealsen här, så se till att markera sidan som en favorit för enkel åtkomst.

Vad är InkClub omdöme?

Åsikterna om InkClub som företag varierar, men många kunder verkar vara nöjda med det stora utbudet av bläckpatroner och toners samt den låga prissättningen. Vissa kunder har rapporterat leveransproblem och dålig kundservice, så det är viktigt att vara medveten om det innan du gör ett köp. Allt i allt verkar dock Inkclub vara ett bra alternativ för de som söker ett brett utbud av bläck- och tonerprodukter till rimliga priser.

Erbjuder InkClub fri frakt?

För privatpersoner är fraktavgiften 49 kronor (inklusive moms) oavsett hur mycket du beställer. Prenumerationer har dock fri frakt. För företagare är fraktkostnaden 39,20 kronor (exklusive moms) för brev och postpaket och 69 kronor (exklusive moms) för företagspaket. Fri frakt kan erbjudas via en länk i ett utskick eller genom att använda en kampanjkod i varukorgen.