Profile Image

Intima.se

Intima.se är en av de största och äldsta nätbutikerna när det kommer till intima produkter och sexleksaker. Enligt företagets hemsida strävar de efter att erbjuda högkvalitativa produkter till bra priser, och att hjälpa kunderna att välja...

Läs mer

Intima.se erbjudanden

.

Fyndhörnan hos Intima

Sexleksaker till riktigt bra priser! I Intimas fyndhörna hittar du många billiga sexleksaker till...

1
.

Ta 3 för 600 kr

Här får du välja 3 stycken produkter och endast betala 600 kronor oavsett tidigare pris. Väljer du 6 stycken så betalar du bara 1200 kronor etc. Rabatten dras av i kassan och går ej att kombinera med andra rabattkoder.

2
.

Sexleksaker till riktigt bra priser! I Intimas fyndhörna hittar du många billiga sexleksaker till riktiga fyndpriser. Det kan vara produkter som har tillfälligt lågt pris på grund av en kampanj eller kanske sexleksaker som utgår ur vårt sortiment. Antalet varor i lager kan variera, vissa kanske bara finns en kvar av, så ser du något du gillar så får du inte vänta för länge med att lägga Din order!

Fyndhörnan hos Intima

3
.

Utforska utbudet av produkter från Intima.se

Passa på och leta igenom det breda sortimentet av produkter från Intima.se. Hitta dina favoriter och lägg din beställning redan idag!

4

Artiklar om Intima.se

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om Intima.se ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om Intima.se

Var kan jag hitta aktuella Intima.se rabattkoder?

Spara pengar på dina sexleksaker från Intima.se tillsammans med oss på KöpKompassen. Intima.se erbjuder kontinuerligt rabattkoder och erbjudanden som du kan använda för att köpa på dig allt som behövs för en romantisk kväll på tu man hand. Vi på uppdaterar denna sida varje dag med alla aktuella rabattkoder och erbjudanden från Intima.se, så håll utkik så att du inte nästa deal!

Vad är Intima.se omdöme?

När det kommer till bra service och kundupplevelse så är Intima.se bland de absolut bästa att ha och göra med. Som företag har de ett snittomdöme på 4,9/5  hos Trustpilot. Så oavsett om du är en nuvarande, gammal eller framtida kund så kan du vara säker på att du får den absolut bästa kundservicen möjlig. De levererar dessutom snabb och smidigt så att du ska slipper vänta på dina varor allt för längre.

Skickas min order diskret från Intima.se?

Absolut. Intima.se skickar alltid alla beställningar i diskreta paket med \\\"L.Johansson\\\" som avsändare. Utöver detta så går det varken att se eller läsa sig till vad leveransen innehåller. Det enda relevanta innehållet som står på paketet är ditt ordernummer.

Vad kostar frakten hos Intima.se?

Som kund hos Intima.se får du alltid fri frakt när du beställer varor över 800 kr. Om du inte kommer över den totalsumma så debiteras en enhetsfrakt på 49 kr.