Profile Image

Johnells

Johnells är en Sveriges äldsta och mest etablerade kedjor när det kommer till  högkvalitativa märkeskläder. Deras utbud innefattar bland annat varumärke som Gant, Hugo Boss, Eton och Tiger med flera. På Johnells jobbar de oavbrutet med att...

Läs mer

Johnells erbjudanden

.

Få 10% OFF på ett köp* och mellan 5-10% rabatt på alla framtida köp från Johnells!

Registrera dig i Johnells kundklubb idag och få 10% OFF på ett helt köp till ordinarie pris. Som medlem får du sen 5-10% bonusrabatt på alla dina köp du gör till ordinarie pris. *Villkor gäller.

1
.

Utforska utbudet av produkter från Johnells

Passa på och leta igenom det breda sortimentet av produkter från Johnells. Hitta dina favoriter och lägg din beställning redan idag!

2

Artiklar om Johnells

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om Johnells ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om Johnells

Var kan jag hitta aktuella Johnells rabattkoder?

Spara pengar på dina sexleksaker från Intima.se tillsammans med oss på KöpKompassen. Intima.se erbjuder kontinuerligt rabattkoder och erbjudanden som du kan använda för att köpa på dig allt som behövs för en romantisk kväll på tu man hand. Vi på uppdaterar denna sida varje dag med alla aktuella rabattkoder och erbjudanden från Intima.se, så håll utkik så att du inte nästa deal!

Vad är Johnells omdöme?

Johnells är en av de främsta modebutikerna på marknaden. Kundtjänst är mycket hjälpsamma och tillmötesgående, alltid redo att hjälpa till med frågor eller problem. Utbudet av produkter är imponerande, från kläder till accessoarer, skor och väskor. Kvaliteten på varorna är också mycket hög och priserna är rimliga. Online-shoppen är användarvänlig med en enkel och smidig checkout-process. Leveranserna är också snabba och pålitliga. Jag har haft en mycket positiv erfarenhet av Johnells och rekommenderar starkt deras produkter och tjänster.

Kan man delbetala på Johnells?

Ja, det går att delbetala sina inköp hos Johnells med hjälp av Klarna. Man har också möjligheten att betala direkt eller med faktura.

Hur gör jag en Johnells retur?

En retur hos Johnells går till på följande sätt: Du har 14 dagars ångerrätt när du handlar. Vid retur eller byte fyller du i returblanketten som bifogas i paketet och skickar sedan med den i returpaketet. Använd den bifogade returfraktsedeln och lämna in paketet till närmsta Postnord-ombud. Alternativt kan du lämna in returen i en av Johnells butiker utan extra kostnad (endast gäller i Södertälje, Norrköping, Nyköping, Örebro, Linköping, Västerås och Uppsala).