Profile Image

Jotex

Jotex är Nordens största inredningsbutik på nätet. De erbjuder unik inredning för unika hem. Hos Jotex kan du hitta morgondagens trender eller skapa dina egna. Med visionen om att det ska vara enkelt att uppdatera ditt hem vill de inspirera dig...

Läs mer

Jotex erbjudanden

.

New in: Upptäck utvalda nyheter

New in: Upptäck utvalda nyheter

1
.

Upp till 40%* på utvald inredning

Upp till 40%* på utvald inredning

2
.

Få 40% rabatt på dyraste varan hos Jotex

Registrera ett konto hos Jotex och få 40% rabatt*. Som prenumerant kan du ta del av aktuella...

3
.

Utforska utbudet av produkter från Jotex

Passa på och leta igenom det breda sortimentet av produkter från Jotex. Hitta dina favoriter och lägg din beställning redan idag!

4

Artiklar om Jotex

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om Jotex ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om Jotex

Vad är Jotex omdöme?

Jotex är webbbutiken för alla inredningsälskare. Med ett stort sortiment av möbler, dekoration och textilier har de något som passar de flesta smaker och hem. Med fokus på att upprätthålla en kombination av prisvärda varor med hög kvalitet är Jotex väldigt uppskattade av sina kunder, något som också märks. Ser vi till Trustpilot har Jotex ett kundomdöme som i snitt ligger på 4,3/5 vilket är väldigt bra och tyder på att de i princip levererar en perfekt köp- och kundupplevelse varje gång.

Hur fungerar en Jotex retur?

Om det nu skulle va så att du beställt och fått en vara från Jotex som du vill skicka tillbaka så kan det vara bra att veta hur en retur till Jotex går till. Vid en retur debiteras alltid en returavgift på 50 kr per paket och vid retur av större/tyngre paket debiteras även returfrakt på 195 kr per paket. Bra att veta är att returavgift samt eventuell returfrakt debiteras oavsett antal returnerade varor. Dock om din retur är en reklamation eller om du fått fel vara, debiteras inga avgifter för varken retur eller frakt. Retursedel/returetikett kan du i de flesta fall själv skapa nya under ditt konto på Jotex, alternativt kontakta kundservice och få den skickad till dig.

Var finns Jotex butiker?

Jotex har tyvärr inga fysiska butiker utan all handel sker online från deras webbsida. Dock så brukar de med jämna mellanrum öppna olika pop-up butiker som du deras kunder kan besöka för att få se produkterna innan de handlar. Men i stort sätt så får du kika efter inspiration på deras hemsida.

Var kan jag hitta aktuella Jotex rabattkoder?

När du ska handla från Jotex så kan det vara bra att komma ihåg att de ofta har kampanjer, erbjudande och rabattkoder som du kan ta del av. Med en Jotex rabattkod kan du handla din inredning ännu billigare, vilket någon vi alla uppskattar. Här på KöpKompassen.se har vi samlat aktuella rabattkoder och erbjudanden från Jotex som du kan använda dig av när du handlar för att spara mer.