Profile Image

Kondomkungen

Kondomkungen är en onlinebutik med Sveriges största och bästa sortiment av kondomer. De erbjuder det bästa priserna med snabbast möjliga diskreta leverans. Med fokus på kunden och bra service så hjälper Kondomkungen hitta det du är på jakt...

Läs mer

Kondomkungen erbjudanden

.

Nu finns My.Size Pro med flera storlekar

Tunna kondomer är den överlägset populäraste typen av kondom. Tidigare har det varit svårt att hitta...

1
.

5% rabatt på hela ditt köp. Gäller både nya och gamla kunder.

2
.

Tunna kondomer är den överlägset populäraste typen av kondom. Tidigare har det varit svårt att hitta kondomer i både mindre och större storlekar. Men den tiden är över! My.Size har släppt My.Size Pro -serien i 9 olika storlekar! My.Size Pro är en tunn kondom som också är miljövänlig och veganvänlig. Kondomerna är gjorda av Vytex, som är den renaste formen av latex, vilket också gör den mer allergivänlig.

Nu finns My.Size Pro med flera storlekar

3
.

5% rabatt på hela ditt köp. Gäller både nya och gamla kunder.

4
.

Utforska utbudet av produkter från Kondomkungen

Passa på och leta igenom det breda sortimentet av produkter från Kondomkungen. Hitta dina favoriter och lägg din beställning redan idag!

5

Visa fler erbjudanden

Artiklar om Kondomkungen

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om Kondomkungen ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om Kondomkungen

Var kan jag hitta aktuella Kondomkungen rabattkoder?

Söker du efter rabattkoder och erbjudanden från Kondomkungen så borde du besöka denna webbsida. Vi uppdaterar sidan dagligen med aktuella kampanjer och rabattkoder från Kondomkungen. För att hålla dig uppdaterad om deras senaste erbjudanden kan du också prenumerera på deras nyhetsbrev.

Vad är Kondomkungen omdöme?

När det gäller omdömen om Kondomkungen så finns det flera recensioner online som ger en positiv bild av företaget. Många kunder uppskattar den snabba och diskreta leveransen av produkterna, samt den höga kvaliteten på kondomerna. Kundtjänsten får också beröm för att vara tillgänglig och hjälpsam vid eventuella frågor eller problem. Dessutom har Kondomkungen ett högt betyg på oberoende recensionssidor, vilket indikerar att de är en pålitlig och seriös aktör inom sin bransch. Det finns också flera utmärkelser och certifieringar som Kondomkungen har mottagit för sin kundservice och produktkvalitet. Sammanfattningsvis verkar Kondomkungen ha ett gott rykte bland sina kunder och en pålitlig online-närvaro, vilket ger en positiv bild av företaget och dess produkter.

Hur kommer jag i kontakt med Kondomkungen?

Om du har frågor om Kondomkungens produkter eller leveranser kan du kontakta deras kundtjänst via telefon eller e-post. Kundtjänsten har öppet på vardagar mellan kl. 8:00 och kl.16:30.

Har Kondomkungen fri frakt?

Ja, Kondomkungen erbjuder fri frakt på beställningar över 99 kr. Det kan vara en bra idé att passa på att beställa flera kondomer samtidigt för att dra nytta av detta erbjudande. Din beställning skickas sedan diskret inpackad och du kan välja mellan olika betalningsalternativ för att betala säkert.