Profile Image

KungSängen

KungSängen är en av Sveriges ledande aktörer inom sängar och sängtillbehör. De har över +45 helägda butiker runt om i Sverige och växer stadigt både i den fysiska handeln och via företagets e-handel. KungSängens produktion sker i deras fabrik i Enköping och de levererar även till största del direkt hem till kunderna med egna bilar. KungSängen tror på möjligheten att kombinera ett bra erbjudande med en hög kvalitet och en fantastisk service. De har med andra ord en säng för alla!

Läs mer

KungSängen erbjudanden

Se alla aktuella kampanjer för KungSängen

Passa på och fynda! Aktuella kampanjer på massvis av utvalda produkter.

Få 20% rabatt på din första order

Missa inte chansen att prenumerera på KungSängens nyhetsbrev och få 20% rabatt på ditt första köp. Ta del av våra senaste produkter, erbjudanden och exklusiva kampanjer.

Artiklar om KungSängen

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om KungSängen ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om KungSängen

Var kan jag hitta aktuella KungSängen rabattkoder?

Det är väldigt enkelt att hitta aktuella erbjudanden och rabattkoder för KungSängen. Du behöver enbart besöka denna sida. Vi uppdaterar sidan dagligen så att du alltid har tillgång till de senaste kampanjerna på ett och samma ställe.

Vad är KungSängen omdöme?

Kundomdömen för KungSängen tyder på att företaget är mycket uppskattat för sina bekväma sängar och höga produktkvalitet. Många kunder har uttryckt sin tillfredsställelse med den goda servicen och det enkla och smidiga beställningssystemet. KungSängen erbjuder också ett brett utbud av produkter för att passa alla sömnbehov och prisnivåer. Många kunder uppskattar också den snabba leveransen och den tillförlitliga leverans. Överlag har KungSängen fått mycket positiva omdömen från sina kunder.

Hur länge håller en säng från KungSängen?

Våra sängar är komfortable och hållbara. En säng från oss, byggd med kärlek och omsorg, ska hålla i 30 år. Det är vår garanti till dig. KungSängen har även en garanti som täcker brister och tillverkningsfel i sängens fjädrar, ram samt andra delar enligt konsumentköplagen. Läs fulla villkor om KungSängens garanti på deras webbplats.