Profile Image

Laitis

Laitis är en grossist och leverantör av bildelar och verktyg. De har i över 50 års erfarenhet av att tillhandahålla produkter till industrier, verkstäder, mackar och hemmafixare i norra Sverige. Laitis har ett brett sortiment av kvalitativa...

Läs mer

Laitis erbjudanden

.

Fynda verktyg och reservdelar hos Laitis

Välj bland ett brett utrval verktyg och reservdelar från högkvalitativa varumärken till nedsatta priser!

1
.

Utforska utbudet av produkter från Laitis

Passa på och leta igenom det breda sortimentet av produkter från Laitis. Hitta dina favoriter och lägg din beställning redan idag!

2

Artiklar om Laitis

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om Laitis ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om Laitis

Var kan jag hitta aktuella Laitis rabattkoder?

Vill du spara pengar på ditt köp hos Laitis? Besök då denna sida för att upptäcka alla aktuella kampanjer och erbjudande från Laitis. Vi uppdaterar vår sida dagligen, så kom tillbaka ofta för att hålla dig uppdaterad med de senaste erbjudandena.

Vad är Laitis omdöme?

Laitis imponerar på sina kunder med sin otroliga service. Inte bara är de hjälpsamma, tillmötesgående och kunniga utan de har också ett brett sortiment av produkter. Om en viss produkt inte finns tillgänglig i lager, kan du räkna med en snabb leverans. Kunderna är verkligen nöjda med butiken och uppskattar deras utmärkta kundtjänst. Laitis har väckt beundran hos sina kunder och är definitivt en butik värd att handla från.

Hur hittar du en specifik produkt hos Laitis?

Om du letar efter en specifik produkt på Laitis kan du först se om den finns tillgänglig i deras produktkatalog på webbshopen. Om produkten inte finns tillgänglig på webbshopen så kan du kontakta Laitis kundtjänst via e-post (kundtjanst@laitis.se) eller telefon (0920-247303) för att få hjälp med att hitta produkten. De kan informera dig om produktens tillgänglighet eller hjälpa dig att skaffa den från en annan källa. Du kan också besöka en av Laitis butiker för att få personlig hjälp med att hitta den produkt du söker.

Hur gör jag en retur eller reklamation hos Laitis?

Om du behöver returnera en produkt från Laitis, följ dessa steg: Kontakta kundtjänst på antingen e-post (kundtjanst@laitis.se) eller telefon (0920-247303) och uppge ditt ordernummer samt relevant information om varför du vill returnera produkten. Kundtjänsten kommer att återkomma till dig så snart som möjligt. Du kan också kontakta butiken direkt eller besöka dem och ta med kvittot. Det är viktigt att notera att vid returnering av produkter, är det alltid bäst att först kontakta kundtjänsten för att få information om returprocessen och eventuella krav.