Profile Image

Lexly

Lexly är en plattform skapad för att ge privatpersoner och företag tillgång till juridisk hjälp. Med missionen att göra juridik tillgänglig för alla, erbjuder Lexly juridisk rådgivning och hjälp inom alla typer av juridiska ärenden, stora...

Läs mer

Lexly erbjudanden

.

Boka gratis möte med jurist hos Lexly

Få ett vägledande samtal med en jurist utan något köpkrav, transparenta priser och på dina villkor.

1
.

Utforska utbudet av produkter från Lexly

Passa på och leta igenom det breda sortimentet av produkter från Lexly. Hitta dina favoriter och lägg din beställning redan idag!

2

Artiklar om Lexly

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om Lexly ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om Lexly

Var kan jag hitta aktuella Lexly rabattkoder?

Lexly har med jämna mellanrum erbjudanden och rabattkoder som du kan ta del av för att spara mer på juridiska dokument och juridisk rådgivning. Genom att scrolla upp på sidan hittar du alla aktuella rabattkoder och erbjudanden från Lexly. För att använda ett av erbjudandena, klicka på \\\"Visa erbjudande\\\" och njut av en bra deal.

Vad är Lexly omdöme?

Lexly är vad vi kan säga ett mycket bra företag som har en imponerande snittbetyg på 4,5 av 5 baserat på över 2,500 kundomdömen hos Trustpilot. Detta visar på deras höga nivå av kundnöjdhet. Det är också imponerande att de lyckas besvara 99% av sina negativa omdömen inom 24 timmar, vilket visar på deras engagemang för att lösa eventuella problem eller oro hos sina kunder.

Hur funkar Lexly?

Lexly är en tjänst som gör det enklare för människor att skapa juridiskt korrekta avtal utan att behöva gå via en advokat. För att använda tjänsten, besvarar du några frågor om din situation och dina behov. Dessa frågor är liknande de som en jurist skulle ställa till dig vid ett möte. Baserat på dina val genereras ett färdigt juridiskt korrekt avtal, anpassat efter just dina önskemål. Du kan välja att betala via kort, swish eller faktura. När du har färdigställt ditt avtal och betalat i kassan kan du ladda ner det direkt. Avtalet kommer även sparas på \\\"Mina sidor\\\" på lexly så du kan hämta det senare om det behövs. Med lexly kan du enkelt skapa avtal på ett professionellt sätt utan att behöva anlita en advokat.

Är avtalen juridisk korrekta med Lexly?

Det korta svaret är ja, avtal från Lexly är juridiskt korrekta. Lexly erbjuder en unik tjänst för privatpersoner och företag som vill skaffa sig fulltäckande, kvalitativa juridiska avtal utan att behöva lägga ut för mycket pengar. Tjänsten är utvecklad av deras jurister och ger användaren möjlighet att skapa avtal som är anpassade efter deras unika situation. Dessa avtal är garanterade att vara juridiskt korrekta och Lexly erbjuder även pedagogisk vägledning både på hemsidan och via telefon. Tjänsten är billigare än att anlita en jurist för att skapa ett avtal.