Profile Image

Lillytex

Lillytex är en e-handelsbutik med sitt hjärta mitt i den svenska textilbygden. Butiken såg dagens ljus i slutet av 2021 men har en lång historia inom inredning tillsammans med Lillybox AB. Deras vision är att tillhandahålla hemtextilier av bra kvalité samt till Sveriges bästa priser. Lillytex drivs av den välkända inredningsarkitekten Cathy Walker, som tidigare har designat och inrett hotellprojekt över hela världen, varit programledare och producent av TV-program för inredning och arkitektur.  

Läs mer

Lillytex erbjudanden

Fri frakt hos Lillytex på alla ordrar över 699 kr

Passa på och fynda hemtextil från Lillytex. Om du beställer för mer än 699 kr får du fri frakt på din order!

Upp till 30% OFF på utvalda produkter från Lillytex

Shoppa från Lillytex idag och spara upp till 30% på massor av unika kampanjvaror!

Artiklar om Lillytex

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om Lillytex ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om Lillytex

Var kan jag hitta aktuella Lillytex rabattkoder?

Lillytex är en butik som säljer hemtextil och har ett brett utbud av produkter för att skapa en mysig och personlig inredning i hemmet. Om du letar efter en Lillytex rabattkod kan du besöka vår webbsida, där vi dagligen uppdaterar med de senaste kampanjerna och erbjudanden från Lillytex.

Vad är Lillytex omdöme?

När det gäller Lillytex omdöme har butiken fått positiv feedback från kunder för sitt stora sortiment av hemtextil av hög kvalitet till rimliga priser. Kunderna uppskattar också den snabba leveransen och den utmärkta kundtjänsten.