Profile Image

Linas Matkasse

Linas Matkasse hjälper dig att få ihop livspusslet. Koppla av och få en välfylld matkasse hem till dörren varannan vecka. De erbjuder flera olika matkassar, bland annat linas barnkasse, expresskasse eller vegankasse med flera. Välj bland olika...

Läs mer

Linas Matkasse erbjudanden

.

Få upp till 25% rabatt på 2 matkassar

Beställ dina matkassar från Linas Matkasse och få upp till 25% rabatt på dina 2 första matkassar.

1
.

Utforska utbudet av produkter från Linas Matkasse

Passa på och leta igenom det breda sortimentet av produkter från Linas Matkasse. Hitta dina favoriter och lägg din beställning redan idag!

2

Artiklar om Linas Matkasse

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om Linas Matkasse ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om Linas Matkasse

Var kan jag hitta aktuella Linas Matkasse rabattkoder?

Med en prenumeration hos Linas Matkasse kan du snabbt och enkelt handla mat direkt på nätet. Företaget erbjuder ibland kampanjer, erbjudanden och rabattkoder som gör att du kan köpa dina matkassar lite billigare. På denna sida samlar vi alla kampanjer och rabattkoder som finns tillgängliga från Linas Matkasse. Med våra exklusiva erbjudanden får du möjlighet att testa deras produkter samtidigt som du sparar mer. Det blir inte enklare än så! 

Vad är Linas Matkasse omdöme?

Linas Matkasse är som företag och varumärke väl omtyckt bland sina kunder. Bra variation, enkelhet och genomtänkta recept är tre positiva saker deras kunder lyfter fram med tjänsten. Och om det inte var tillräckligt så har de även 3,9/5 i snittomdöme hos Trustpilot plus att de besvarar 97% av negativa omdömen inom två dagar. Du kan med andra ord lita på att du får en bra upplevelse rakt igenom när du beställer från Linas Matkasse.

Var hittar man Linas Matkasse recept?

Som kund hos Linas Matkasse får du alltid med ett menyhäfte i kassen med alla recept. Utöver detta kan du även se dina recept online på Mina sidor. Vill du sen se recept för kommande leveranser, så kan du göra detta genom att gå till Kommande Leveranser. Här får du en full överblick över alla rätter de erbjuder 4 veckor framåt.

Var levererar Linas Matkasse?

Leveransområdet beror på vilket postnummer du har. Du kan enkelt se om Linas Matkasse levererar till ditt område genom att fylla i ditt postnummer på deras hemsida. Om de mot förmodan inte levererar till ditt område, så är ett tips, att använda sig av en närståendes adress och få matkassen levererad dit. Detta alternativ förutsätter att du fått deras medgivande och att du registrerar deras adress som leveransadress.