Profile Image

Live it

Live it är ett företag som erbjuder olika typer av upplevelser som presentkort eller värdebevis, såsom hotellnätter, restaurangbesök, spa-behandlingar, supersportbils-körning och mycket mer. Genom att samarbeta med olika leverantörer inom upplevelsebranschen kan Live it erbjuda ett brett sortiment av unika och spännande upplevelser över hela Sverige. Företaget grundades 2006 och har sedan dess varit en populär presentförmedlare för personer som söker en annorlunda gåva till vänner eller familjemedlemmar. Live it strävar efter att skapa minnesvärda upplevelser och glädje för sina kunder.

Läs mer

Live it erbjudanden

Få 10% på alla* upplevelser. Kampanjvillkor: Rabatten gäller endast på ordinarie pris och kan ej kombineras med andra rabatter. Dessa produkter är exkluderade från samtliga erbjudanden: Presentkort, Presentboxen, Mystery Box, Middag på Stjärnkrog, Mathias Dahlgren: Rutabaga, Mathias Dahlgren: Återupplev Matsalen, Fallskärmshopp, Kust Hotell & Spa, Yasuragi, VANN Spaweekend, The Steam Hotel, Bestiga Kebnekaise, Formel 1, Racerförare för en dag, Köket.se-kurser & samtliga upplevelser i Sveriges bästa-kategorin.

Artiklar om Live it

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om Live it ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om Live it

Var kan jag hitta aktuella Live it rabattkoder?

Om du letar efter rabattkoder och erbjudanden från Live it kan du kolla in vår webbsida. Vi uppdaterar regelbundet med de senaste kampanjerna och rabattkoderna från Live it, så du kan spara pengar på dina upplevelser. Glöm inte att läsa igenom villkoren för varje erbjudande innan du använder det.

Vad är Live it omdöme?

Live it är en populär leverantör av upplevelser i Sverige. Företaget har ett brett utbud av olika aktiviteter och upplevelser, såsom spa-dagar, sportbilsåkning och hotellövernattningar. Många kunder har gett Live it höga omdömen för deras kvalitet på upplevelserna och deras kundservice.

Hur länge gäller Live it upplevelser?

Live its värdebevis och presentkort har en giltighetstid på 12 månader från köptillfället. Detta ger dig gott om tid att boka in en upplevelse som passar dig. Tänk på att utföra en bokning inom giltighetstiden, men datumet för själva upplevelsen kan vara efter utgångsdatumet på värdebeviset eller presentkortet.

Vad kan man ge för upplevelse Live it?

Live it erbjuder ett stort utbud av upplevelser att välja bland. Du kan ge bort en avkopplande massage, en lyxig spa-dag på ett femstjärnigt hotell, eller kanske en adrenalin-pumpande åktur i en supersportbil. Andra populära upplevelser inkluderar hotellövernattningar, hotellfrukost för två, middagar och mycket mer. Det finns något för alla smaker och intressen.