Profile Image

Lustly

Lustly är ett företag som säljer intimprodukter och sexleksaker online. Deras mål är att erbjuda ett brett utbud av högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Lustly strävar efter att skapa en trygg och bekväm köpupplevelse genom att erbjuda diskreta leveranser och anonyma betalningsalternativ. Företaget har ett fokus på hälsa och säkerhet och erbjuder därför endast produkter av högsta kvalitet. Lustly lägger stor vikt vid kundservice och har en kompetent och tillmötesgående kundtjänst som alltid står redo att hjälpa till med frågor och bekymmer.

Läs mer

Lustly erbjudanden

Upp till 80% rabatt på sexleksaker och underkläder - Skynda att fynda!

På jakt efter sexleksaker och underkläder till riktigt bra priser? Då har du kommit rätt! Lustly erbjuder upp till 80% rabatt på ett brett utbud av produkter som lufttrycksvibratorer, Satisfyer, underkläder och mycket mer.

Få 10% rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet från Lustly och få en rabattkod för 10% på ditt nästa köp. Som prenumerant får du även ta del av exklusiva rabatter, pirrande nyheter, spännande events och sköna tips.

Artiklar om Lustly

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om Lustly ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om Lustly

Var kan jag hitta aktuella Lustly rabattkoder?

Tillsammans med oss på Köpkompassen kan du spara pengar när du handlar sexleksaker från Lustly. Lustly erbjuder kontinuerligt rabattkoder och erbjudanden som gör det enklare för dig att köpa allt som behövs för en romantisk kväll med din partner. Vi uppdaterar vår sida dagligen med alla aktuella rabattkoder och erbjudanden från Lustly, så se till att hålla utkik för att inte missa nästa deal! Med hjälp av Köpkompassen kan du handla det du behöver till ett billigare pris och spara pengar för andra nöjen i livet.

Vad är Lustly omdöme?

Lustly har ett utmärkt omdöme, med betyget 4,7/5 på Trustpilot. Kunder har upplevt bra priser, snabb leverans och en smidig köpupplevelse. Dessa positiva omdömen kan hjälpa dig att känna dig trygg när du handlar från Lustly.

Vad står det på paketet Lustly skickar?

Lustly erbjuder alltid diskreta leveranser för att skydda din integritet. Paketet avslöjar inte dess innehåll, och avsändaren är inte märkt med Lustlys namn. På detta sätt kan du vara säker på att endast du vet vad som finns i paketet.

Hur lång är leveranstiden från Lustly?

Lustly har en leveranstid på 1-2 dagar, beroende på vilket leveransalternativ du väljer. Beställningar som görs innan kl 16.00 mån-tors skickas samma dag och levereras dagen efter. Lustly strävar alltid efter att ge en smidig och snabb leverans, men det kan förekomma fördröjningar på grund av yttre faktorer.