Profile Image

ManyPets

ManyPets är en svensk filial till det brittiska företaget Bought By Many, som startade i London 2012 med en väldigt enkel idé. Att göra djurförsäkring bättre, för alla. Innan de kom till Sverige ägnade de massor av tid åt att förstå vad...

Läs mer

ManyPets erbjudanden

.

PPC Pet Page

1
.

PPC Cat Page

2
.

PPC Dog page

3
.

Generic text link home page

Generic text link which redirects to ManyPets homepage

4
.

Utforska utbudet av produkter från ManyPets

Passa på och leta igenom det breda sortimentet av produkter från ManyPets. Hitta dina favoriter och lägg din beställning redan idag!

5

Visa fler erbjudanden

Artiklar om ManyPets

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om ManyPets ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om ManyPets

Var kan jag hitta aktuella ManyPets rabattkoder?

Innan du tecknar en försäkring från ManyPets så kan det vara bra och se om det finns någon typ aktiv kampanj, erbjudande eller rabattkod som du kan ta del av. Med ett erbjudande från ManyPets så kan du spara mer på dina nästa djurförsäkring, vilket är någon vi alla uppskattar. På denna sida samlar vi alla aktuella erbjudanden från ManyPets som du kan använda för att spara mer.

Vad är ManyPets omdöme?

Många kunder är nöjda med ManyPets, med ett snittomdöme på 4,0/5 baserat på över 600 recensioner. Företaget är bra på att hantera klagomål och besvarar 97% av sina negativa omdömen inom en vecka. Många kunder tycker att de har bra utbud och bra priser, även om det finns utrymme för förbättringar.

Kan man lita på ManyPets?

Korta svaret är ja. ManyPets är en tillförlitlig tjänst för djurförsäkring. De har ett brett utbud av försäkringar för olika djur och olika behov, och har ett högt kundbetyg. Kundservice är snabb på att svara och lösa eventuella problem. Många kunder har rapporterat att de fått snabb hjälp och ersättning när det behövts. Om du letar efter en försäkring för ditt djur kan du känna dig trygg i att välja ManyPets.

När börjar försäkringen från ManyPets gälla?

Vanligtvis börjar en försäkring gälla från det datum som den tecknas eller från ett specifikt datum som anges i försäkringsavtalet. Det kan också finnas undantag och begränsningar som gäller vid starten av en försäkring, så det är viktigt att läsa igenom villkoren noga för att förstå precis när försäkringen börjar gälla och vad som gäller. För att ta reda på när din försäkring börjar gälla, rekommenderar vi att du kontaktar ManyPets försäkringsbolag eller läser igenom avtalet noga.