Profile Image

Markslöjd

Markslöjd är ett av Nordeuropas ledande belysningsföretag. Här hittar du massor med taklampor, golvlampor, vägglampor och mycket mer belysning för hela hemmet. Markslöjd har tillverkat belysning sedan 1963 och är proffs när det kommer...

Läs mer

Markslöjd erbjudanden

.

Pick of April - Kökslampor 20%.

Utvalda taklampor för köket! 20% under april. Kan ej kombineras med andra kampanjer eller koder.

1
.

Få 10% rabatt på ditt första köp!

Kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

2
.

Utforska utbudet av produkter från Markslöjd

Passa på och leta igenom det breda sortimentet av produkter från Markslöjd. Hitta dina favoriter och lägg din beställning redan idag!

3

Artiklar om Markslöjd

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om Markslöjd ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om Markslöjd

Var kan jag hitta aktuella Markslöjd rabattkoder?

Om du letar efter en rabattkod eller erbjudanden från Markslöjd kan du besöka denna webbsida där vi regelbundet uppdaterar med de senaste kampanjerna och rabattkoderna från Markslöjd. Du kan spara pengar på deras stora sortiment av belysning till hemmet, offentliga miljöer och utomhusbelysning. Glöm inte att läsa villkoren noga innan du använder en rabattkod.

Vad är Markslöjd omdöme?

Markslöjd är ett välkänt belysningsföretag med många års erfarenhet inom branschen. De erbjuder en stor bredd av belysning för hemmet, offentliga miljöer och utomhusbruk. Markslöjd har flera återförsäljare runt om i Sverige, både online och i butik. Kunderna har gett Markslöjd höga betyg för deras kvalitetsprodukter och bra kundservice.

Vem säljer Markslöjd?

Markslöjd säljs av flera återförsäljare runt om i Sverige, både online och i butik. Några exempel på återförsäljare är Lampgallerian, Elon, Bauhaus, Campadre, H&M och Hornbach. Du kan också besöka Markslöjds hemsida för att handla direkt från dem.

Vad säljer Markslöjd för typer av lampor?

Markslöjd är ett av Nordeuropas ledande belysningsföretag och har funnits sedan 1963. De har en stor bredd på sitt sortiment av belysning, från exklusiva kristallkronor till mysiga julbelysningar. De riktar in sig på belysning till hem, offentliga miljöer och utomhusbelysning. Oavsett vilken typ av lampa du söker, är det troligt att du hittar den hos Markslöjd.