Profile Image

Melyon

Melyon är ett svenskt hudvårdsmärke som kombinerar det bästa från natur och vetenskap. Företaget är grundat i Stockholm av Roger Dupé och har som mål att vara en inkluderande kraft i en exklusiv bransch. Hudvårdslinjen är gjord med personer med mörk hy i åtanke, med fokus på problem som vanligtvis förekommer bland mörkare hudtoner, samtidigt som den är lämplig för de flesta hudtyper. Med rötter i Västafrika kombinerar det här skandinaviska livsstilsvarumärket det bästa från naturen och vetenskapen, för att skapa säkra och etiska produkter med beprövade resultat. Genom att berätta autentiska historier genom en hudvårdslinje utvecklad för människor som avviker från dagens normer, vill Melyon bidra till mer progressiva skönhetsstandarder; och på sikt arbeta för ett samhälle där skönhet uppfattas genom mångfald.  

Läs mer

Melyon erbjudanden

Melyon har tyvärr inga aktiva erbjudanden just nu 😞

Vill du slippa leta efter erbjudanden online? Lägg till vår browser extension och få erbjudanden automatiskt i din webbläsare.

Artiklar om Melyon

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om Melyon ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.