Profile Image

Mshop

Mshop som tidigare gick under namnet Martinshop är sedan 30 år Sveriges största företag inom försäljning av sexleksaker. Utöver Sverige största e-handel inom kategorin så har de även 2 fysiska butiker du som kund kan besöka. Mshop arbetar...

Läs mer

Mshop erbjudanden

.

Få 10% rabatt på hela din order

Anmäl dig till nyhetsbrevet hos Mshop idag och få en 10% rabattkod som du...

1
.

Upp till 60% rabatt på sexleksaker

Här hittar du ett brett urval av sexleksaker, alltifrån vibratorer till...

2
.

Utforska utbudet av produkter från Mshop

Passa på och leta igenom det breda sortimentet av produkter från Mshop. Hitta dina favoriter och lägg din beställning redan idag!

3

Artiklar om Mshop

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om Mshop ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om Mshop

Var kan jag hitta aktuella Mshop rabattkoder?

Du kan ofta få dina produkter från Mshop till extra bra priser om du använder en Mshop rabattkod eller erbjudande. På denna sida har vi samlat alla aktuella erbjudanden, kampanjer och rabatter från Mshop på ett och samma ställe. Luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet åt dig medans du fyndar.

Vad är Mshop omdöme?

Mshop har ett nästintill perfekt kundomdöme, med ett snittbetyg på 4,9/5 från över 8000 recensioner. Som företag svarar är Mshop inte bara måna om de få negativa recensionerna de får utan även sina positiva recensioner. De svarar på alla sina recensioner vilket är ett tecken på att de gör det lilla extra för alla kunder oavsett deras tidigare kundupplevelser. Något Mshop kunder gillar lite extra med är deras breda utbud samt hur snabba och smidiga de är när det kommer till att hantera och leverera ordrar. Med andra ord förvänta dig inget mindre än service i toppklass när du handlar hos Mshop.

Kan man få paket levererat i diskret paket från Mshop?

När du som kund handlar från Mshop.se så sker leveransen alltid i ett diskret paket med neutrala färger. Dessutom så är även avsändaren diskret och det står ingenting om Mshop på paketet.

Har man returrätt på köp Mshop?

Som kund hos Mshop har du kan du alltid ångra ditt köp inom 30 dagar. Dock har Mshop följande regler som måste uppfyllas: – Förpackningen på produkten får inte vara bruten eller skadad / Returrätt gäller ej underkläder eller film / Du som köpare står för portot / Om produkten och/eller produktens förpackning har en plombering så får den/dessa ej vara brutna