Profile Image

Nelly.com

Nelly.com är Nordens ledande butik online för mode till unga kvinnor. Med över 10 miljoner besökare varje månad och 300+ produktnyheter varje dag är Nelly.com platsen för de senaste trenderna. De kombinerar ett brett sortiment av högaktuella...

Läs mer

Nelly.com erbjudanden

.

Få 20% rabatt på ditt första köp!

Prenumerera på Nelly.com nyhetsbrev och få 20% rabatt på ditt första köp. Du blir även först med att ta del av grymma deals.

1
.

Utforska utbudet av produkter från Nelly.com

Passa på och leta igenom det breda sortimentet av produkter från Nelly.com. Hitta dina favoriter och lägg din beställning redan idag!

2

Artiklar om Nelly.com

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om Nelly.com ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om Nelly.com

Var kan jag hitta aktuella Nelly rabattkoder?

På den här sidan hittar du alltid aktuella och de bästa erbjudandena och rabattkoderna från Nelly. Vi jobbar hårt för att säkerställa att du har tillgång till de mest relevanta och aktuella kampanjerna, rabattkoderna och erbjudandena från Nelly. Du kan vara säker på att du hittar de bästa dealerna här, så bokmärk sidan för enkel åtkomst.

Vad är Nelly omdöme?

Det finns många recensioner om Nelly, både från nöjda och mindre nöjda kunder. Många uppskattar det stora sortimentet av kläder och skor från kända varumärken, samt den snabba leveransen och den enkla navigationen på webbsidan. Men det finns också några kunder som har stött på problem med storlekar som inte motsvarar deras förväntningar eller med returprocessen. Sammantaget tycks Nelly vara ett uppskattat företag bland många kunder.

Hur får man kontakt med Nelly?

Du kan få kontakt med Nelly genom att livechatta med dem under vanliga arbetstider, eller genom att skicka ett mejl via deras kontaktformulär på webbsidan. Vi brukar besvara mejl inom 48 timmar på helgfria vardagar.

Hur lång tid tar leveransen från Nelly?

Det finns två leveransalternativ tillgängliga från Nelly: snabb leverans och standard leverans. Med snabb leverans, om du lägger din beställning före kl. 12 på vardagar, kommer din order att levereras dagen efter direkt till brevlådan eller dörren, med en kostnad på 49 kr. Större paket skickas till ditt valda utlämningsställe. Med standard leverans, som har en kostnad på 49 kr (fri frakt över 499 kr), levereras din order inom 3-5 vardagar till brevlådan eller dörren. Större paket skickas till ditt utlämningsställe. Du kan också välja att få din leverans direkt hem mellan kl. 17-22, så länge du lägger din beställning vardagar före 16:30. Denna tjänst erbjuds av Budbee.