Profile Image

New Balance

New Balance produkter är den perfekta blandningen av funktion och mode, vilket ger dig den prestandateknik du behöver och den stil du vill ha. New Balance medarbetare runt om i världen förverkligar dessa mål med sina färdigheter och...

Läs mer

New Balance erbjudanden

.

Explore the iconic New Balance 550 range

The 550’s low top, streamlined silhouette offers a clean take on the heavy-duty designs of the late ‘80s, while the dependable leather upper construction is a classic look in any era.

1
.

Explore the iconic New Balance 327 range

A contemporary expression of 70s heritage designs, this shoe is built for all-day wear.

2
.

Explore the iconic New Balance 990 range

The designers of the first 990 were tasked with creating the single best running shoe on the market. New Balance MADE contains a domestic value of 70% or more. MADE makes up a limited portion of New Balance’s U.S. sales.

3
.

Explore the New Balance 608s

Set after set, our 608v1 training shoes offer the support and durability you need. It’s easy to be motivated to move when you have all-day comfort aided by features like a durable mesh/synthetic upper, premium cushioning and outsole flex grooves designed to increase flexibility.

4
.

RabattJägarna.se

10% off on selected full-price items

5
.

10% OFF din hela order med vår kod

6
.

Utforska utbudet av produkter från New Balance

Passa på och leta igenom det breda sortimentet av produkter från New Balance. Hitta dina favoriter och lägg din beställning redan idag!

7

Visa fler erbjudanden

Artiklar om New Balance

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om New Balance ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om New Balance

Var kan jag hitta aktuella New Balance rabattkoder?

När du ska handla från New Balance så kan det vara bra att veta att de ofta har olika kampanjer, erbjudanden och rabattkoder som du kan ta del av. Med en rabattkod från New Balance kan du spara mer samt få tillgång till förmånliga priser på New Balance produkter. Vi uppdaterar denna sida regelbundet med de senaste kampanjerna, så det är värt att hålla ett öga öppet om du är intresserad av att köpa New Balance produkter.

Vad är New Balance omdöme?

New Balance är ett välrenommerat varumärke som erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa skor och kläder. Vi är mycket nöjda med komforten och prestandan hos New Balance produkter, speciellt deras löparskor. Många rapporterar att skorna håller länge och är väldigt bekväma att använda. Designen av New Balance produkter är också väl uppskattat. Däremot, vissa kunder har klagat på att priset kan vara högt jämfört med andra varumärken. Men i allmänhet är New Balance ett bra val för de som söker högkvalitativa och bekväma skor och kläder.

Är New Balance stora eller små i storlek?

Att köpa skor från New Balance kan innebära att man behöver gå upp en storlek jämfört med andra märken eftersom de kan vara lite mindre. Det är viktigt att tänka på detta när man handlar, särskilt om man redan har en sko som känns lite för trång. För att avgöra vilken storlek som passar bäst kan det vara bra att prova ett par New Balance skor man redan har eller jämföra med andra märken för att se om det behövs en storlek upp eller ner.

Är New Balance bra skor?

New Balance är ett välrenommerat skomärke som ofta får bra recensioner från sina användare. De erbjuder skor med bra kvalitet och komfort, samt en mångsidig kollektion av modeller för olika aktiviteter och användningsområden. Många användare har också rapporterat om bra hållbarhet och lång livslängd på New Balance skor. Särskilt löparskor från New Balance är kända för sin funktion och modern design. Det finns många olika alternativ att välja mellan, så det är troligt att det finns ett par som passar din smak och dina behov.