Profile Image

Nike

Nike är ett globalt företag verksam i över 160 länder världen över. De tillverkar banbrytande sportinnovationer inom skor, kläder och utrustning. Nike vision är att göra deras produkter mer hållbara samtidigt som de bidrar till ett bättre...

Läs mer

Nike erbjudanden

.

Upp till 50% OFF på produkter från Nike

Spara upp till 50% på massvis av kläder och skor från Nike. Produkter för herr, dam och barn. Passa på idag!

1
.

Utforska utbudet av produkter från Nike

Passa på och leta igenom det breda sortimentet av produkter från Nike. Hitta dina favoriter och lägg din beställning redan idag!

2

Artiklar om Nike

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om Nike ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om Nike

Var kan jag hitta aktuella Nike rabattkoder?

Att shoppa från det kända varumärket Nike kan bli ännu mer prisvärt med deras ofta förekommande kampanjer, erbjudanden och rabattkoder. Med hjälp av en rabattkod från Nike kan du få tillgång till sportkläder och skor till ett ännu mer förmånligt pris. På denna sida samlar vi de aktuella erbjudandena från Nike så att du kan få mest möjliga för dina pengar när du handlar sportkläder och skor.

Vad är Nike omdöme?

Vi likt många kunder är väldigt nöjda med Nikes produkter, som ofta uppskattas för sin höga kvalitet och moderna design. Många uppskattar också det stora utbudet av skor och kläder som finns tillgängligt från märket. Vissa kunder har dock klagat på höga priser och kundservice som kan lämna rum för förbättring. Överlag är Nike ett välrenommerat märke med många nöjda kunder.

Hur lång tid tar det för Nike att leverera?

Leveranstiden för Nike varierar beroende på vilket leveransalternativ du väljer. Standardleverans tar 2-6 arbetsdagar och Expressleverans tar 1-3 arbetsdagar. Dessutom erbjuder Nike fri standardleverans för Nike-medlemmar och beställningar som överstiger 1,000 kr.

Hur är Nike skor i storleken?

Storlek kan såklart variera beroende vilken modell det är. Baserat på de modeller vi har testat så kan Nike’s skostorlekarna upplevas som en aning stora. Vi skulle därför tipsa om att ta en halv till en hel storlek mindre än vad du brukar. För att var på den säkra sidan så kan du hitta exakta mått i storleksguiden på Nike’s webbsida.