Profile Image

Notino

Under de senaste 16 åren har Notino blivit e-butiken med det bredaste utbudet av parfymer och kosmetika i Europa. Idag kan du välja mellan 55 000 unika produkter från 1 150 globala och mindre lokala varumärken. Notino arbetar ständigt med att...

Läs mer

Notino erbjudanden

.

Få upp till 20% rabatt på utvalda märken

Just nu kan du spara upp till 20% på massvis av produkter från utvalda märken. Sidan uppdateras med nya erbjudanden kontinuerligt.

1
.

Utforska utbudet av produkter från Notino

Passa på och leta igenom det breda sortimentet av produkter från Notino. Hitta dina favoriter och lägg din beställning redan idag!

2

Artiklar om Notino

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om Notino ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om Notino

Var kan jag hitta aktuella Notino rabattkoder?

Hos Notino shoppar du alltid skönhetsvaror till bra pris och har du en rabattkod kan det bli ännu billigare. På denna sida hittar du alla aktuella rabattkoder från Notino, vi uppdaterar sidan dagligen så du alltid har tillgång till det senaste. En tips är att vara uppmärksam när det kommer till villkoren som gäller för alla erbjudanden. Det kan ibland va så att du måste handla för en viss summa eller en viss produkt för att rabattkoden ska fungera.

Vad är Notino omdöme?

Notino håller en väldigt hög nivå när det kommer till att tillhandahålla en utmärkt köpupplevelse för sina. Deras 900+ kundomdömen med snittomdöme på 4,3/5 hos Trustpilot är ett starkt bevis på detta. Du kan med att ord va säker på att hos Notino shoppar du skönhetsvaror till ett bra pris samtidigt som då får en fantastisk kundupplevelse.

Är Notino säkert att beställa ifrån?

Det korta svaret är ja. Notino finns i över 20 länder i Europa och har sedan 2017 även sålt sina produkter i Sverige. Utöver många års erfarenhet så har de även fått goda omdömen från tidigare kunder på oberoende plattformar som Trustpilot.

Har Notino fri frakt?

Hos Notino kan du hitta en hundratals produkter under kategorin \"kostnadsfri frakt\", dessa produkter inkluderar fri frakt i pris. Om du istället köper produkter från andra delar av Notinos sortiment så tillkommer det en fraktkostnad. En tips är att hålla utkik efter aktuella kampanjer på denna sida, titt som tätt så erbjuder nämligen fri frakt när du beställer från dem.