Profile Image

Ongoal

Ongoal är en onlinebutik med fokus på produkter inom innebandy, padel och fitness. Med ett brett sortiment av sport-, livsstils- och rehabiliteringsprodukter samt kläder så har Ongoal något för alla.

Ongoal erbjudanden

.

Spara 13% på hela din order

Anmäl dig till nyhetsbrevet från Ongoal och få en rabattkod på 13% OFF som du kan använda på ditt nästa köp. Dessutom kommer du att få de senaste nyheterna om vårt sortiment, kampanjer och erbjudanden.

1
.

Utforska utbudet av produkter från Ongoal

Passa på och leta igenom det breda sortimentet av produkter från Ongoal. Hitta dina favoriter och lägg din beställning redan idag!

2

Artiklar om Ongoal

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om Ongoal ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om Ongoal

Var kan jag hitta aktuella Ongoal rabattkoder?

Om du letar efter rabattkoder och erbjudanden från Ongoal kan du besöka denna webbsida där vi regelbundet uppdaterar med de senaste kampanjerna och rabattkoderna från Ongoal. Glöm sen inte att läsa villkoren och begränsningarna noga innan du använder en rabattkod för att säkerställa att den är giltig och användbar.

Vad är Ongoals omdöme?

Ongoal är en webbutik som säljer sport- och träningskläder. De har ett brett utbud av produkter för både män och kvinnor och erbjuder prisvärda alternativ för den som vill ha kvalitativa träningskläder utan att behöva betala en förmögenhet. Ongoal får generellt sett bra omdömen från sina kunder för sin snabba leverans och för deras kundservice som anses vara hjälpsam och tillmötesgående.

Hur kontaktar jag Ongoals kundservice?

Du kan enkelt nå Ongoals kundservice via Facebook Messenger, men du kan också skicka en e-post till kundservice@ongoal.se. Du kan även använda det kontaktformulär som finns tillgängligt på deras webbsida. Ongoals kundservice svarar vanligtvis snabbt och hjälper till med eventuella frågor eller problem.