Profile Image

Padel Market

Padel Market föddes ur passionen för padel och viljan att underlätta tillväxt och spridning av sporten. De jobbar utifrån visionen att erbjuda de bästa produkterna till bästa priser. Padel Market väljer noggrant ut de bästa märkena och de bästa produkterna för att ge dig den bästa upplevelsen på banan. De är en av de bästa padelbutiker online i Europa, och jobbar ständigt för att vara snabba, enkla och kundfokuserade.

Läs mer

Padel Market erbjudanden

Get 5% off sitewide - Padel Market

Get 5% off sitewide - Padel Market

Boka nya Bullpadel racketarna 2024

Boka nya Bullpadel racketarna 2024

Babolat Counter Viper 2022 racket för 1.387 kr

Babolat Counter Viper 2022 racket för 1.387 kr

Starvie Raptor 2021 racket för 1.155 kr

Starvie Raptor 2021 racket för 1.155 kr

Book the new Bullpadel rackets 2024

Book the new Bullpadel rackets 2024

Visa fler erbjudanden

Artiklar om Padel Market

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om Padel Market ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om Padel Market

Var kan jag hitta aktuella Padel Market rabattkoder?

Är du på jakt efter en rabattkod, kampanjkod eller ett erbjudande från Padel Market? Då är denna sida rätt för dig. Om du scrollar upp en bit så hittar du alla aktuella rabattkoder och erbjudanden från Padel Market. Klicka på “Visa erbjudande” så kommer all nödvändig information om rabattkoden eller erbjudandet visas och du kan hämta koden till ditt nästa köp hos Padel Market.

Vad är Padel Market omdöme?

Enligt Trustpilot har Padel Market fått en genomsnittlig betyg på 4,4 av 5 stjärnor. Många kunder har positiva saker att säga om företaget, särskilt om deras breda utbud av produkter, låga priser och snabba leveranser. Många nämner också att de har fått bra service och hjälp med sina beställningar. Det finns dock också en del kunder som har haft negativa erfarenheter av Padel Market. Vissa klagar på lång leveranstid och problem med försenade leveranser. Andra har haft problem med kvaliteten på sina produkter, såsom saker som har kommit trasiga eller har fungerat dåligt. En del kunder har också uttryckt frustration över att företaget inte har kunnat lösa problem som uppstått med deras beställningar. Trots dessa negativa omdömen verkar det som att de flesta kunder är nöjda med Padel Market och deras produkter. Många uppskattar det breda utbudet av produkter och låga priser som erbjuds. Om du är intresserad av att handla på Padel Market är det viktigt att läsa igenom olika omdömen och recensioner för att få en bättre uppfattning om vad du kan förvänta dig från företaget.

Är det säkert att beställa från Padel Market?

Padel Market är en stor och väletablerad e-handlare som säljer padelutrustning och tillbehör, och det finns inga uppenbara tecken på att företaget inte är seriöst. Företaget är lokaliserat i Spanien så en del varor skickas därifrån, men du kan va trygg med att du får det du beställt. Med detta sagt, så bör du alltid vara försiktig när du handlar online, för öka tryggheten erbjuder Padel market säkra betalningar genom Klarna och Paypal.

Hur lång är leveranstiden hos Padel Market?

Leveranstiden för Padel Market kan variera beroende på vilka produkter du har beställt och var du bor. Enligt företagets hemsida tar det vanligtvis 1-3 arbetsdagar att behandla och skicka en beställning, men det kan ta längre tid under perioder med hög belastning. Leveranstiden för en beställning kan också påverkas av olika faktorer, såsom väderförhållanden och helgdagar. Företaget erbjuder leverans till de flesta länder i Europa, och du kan välja mellan standardleverans och expressleverans.