Profile Image

Pixum

Pixum är en av de ledande operatörerna av fototjänster online i Europa. De är en flerfaldig testvinnare när det kommer till bildkvalitet, service och tillförlitlighet. Utöver klassiska framkallade bilder erbjuder Pixum många andra kreativa produkter för allt som har med digitala foton att göra.

Läs mer

Pixum erbjudanden

Pixum fotobok - Spara 12% nu!

Spara 12% på din Pixum Fotobok! Välj mellan klassiskt stående eller liggande format och flexibelt eller hårt omslag. Skapa snabbt & busenkelt en unik fotobok med dina favoritbilder med testvinnar kvalitet.

Pixum fotokalender - spara 15% nu!

Designa din fotokalender för 2024 med Pixum och ha alltid dina vackraste ögonblick i sikte - nu med 15% rabatt! Stort utbud av format, flexibel och individuell design för alla väggkalendrar, bordskalendrar och planeringskalendrar.

Beställ nu hos Pixum med 10% rabatt!

Passa på och beställ fotoprodukter från Pixum idag och få 10% rabatt på din hela din order. Rabattkoden är endast giltig för nya kunder och går inte att kombinera flera rabattkoder.

Fri frakt på din order från Pixum när du handlar för minst 475 kr med

Lägg en order hos Pixum till ett värde av 475 kr eller mer och få fri frakt med vår exklusiva rabattkod. Rabattkoden är endast giltig för nya kunder och går inte att kombinera flera rabattkoder.

Artiklar om Pixum

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om Pixum ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.