Profile Image

Scandic

Scandic Hotels är Nordens största hotellkedja med cirka 280 hotell i Skandinavien och norra Europa. Deras hotell varierar i design beroende på läge och typ av hotell, men en sak du alltid kan lita på är att Scandics populära standardutbud...

Läs mer

Scandic erbjudanden

.

SUMMER IS COMING

Are you ready for some serious fun? Start summer with a splash! Weekend away or a cozy trip with the family. Start planning for your summer adventure and extraordinary moments!

1
.

Utforska utbudet av produkter från Scandic

Passa på och leta igenom det breda sortimentet av produkter från Scandic. Hitta dina favoriter och lägg din beställning redan idag!

2

Artiklar om Scandic

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om Scandic ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om Scandic

Var kan jag hitta aktuella Scandic rabattkoder?

På den här sidan hittar du alla aktuella erbjudanden och rabattkoder från Scandic. Vi uppdaterar sidan dagligen så att du alltid har tillgång till de senaste erbjudandena. För enkel åtkomst är det en bra idé att bokmärka sidan så du kan komma tillbaka snabbt och enkelt när du behöver.

Vad är Scandic omdöme?

Scandic har ett mycket positivt rykte bland sina kunder, med många som är mycket nöjda med sin vistelse. Kunder uppskattar sängens bekvämlighet, det fräscha badrummet, den goda frukosten och den vänliga personalen. De tycker också att hotellen har bra läge nära attraktioner och shoppingområden. Många väljer Scandic på grund av dess höga standard och goda rykte för att erbjuda en bekväm och minnesvärd vistelse.

När kan man checka in på Scandic?

Du kan checka in på Scandic från kl. 15.00. Om du anländer tidigare kan du förvara ditt bagage i hotellets bagageutrymme tills ditt rum är klart.

Hur blir man Scandic Friends medlem?

Med Scandic Friends, Scandics kostnadsfria lojalitetsprogram, kan du ta din hotellupplevelse till en helt ny nivå. Du tjänar poäng när du bor på Scandics hotell eller njuter av mat och dryck i deras restauranger. Ju högre nivå du når, desto bättre förmåner får du. Om du inte redan är medlem, så kan du gå med idag och börja tjäna poäng och få ut mer av din vistelse.