Profile Image

Sembo

Sembo är en global researrangör som specialiserar sig på semesterboende, hotell, flyg, biluthyrning och färjebiljetter. Med målet att förenkla resandet vill de tillhandahålla prisvärda resor över hela världen till alla som vill upptäcka världen. Med modern teknik och bra service kan kunden enkelt skräddarsy sin resa med boende och transport. Du kan med andra ord boka enkelt och tryggt med Sembo när det passar dig.

Läs mer

Sembo erbjudanden

Spara upp till 20% på färjebiljetter med Stena Line

Få rabatt på Stena Line färjan när du bokar boende med Sembo.

Sista Minuten Resor - Boka Billiga Flyg och Hotell

Boka nästa drömsemester med Sembo. Alltid prisgaranti på boendet och flexibel bokning. Upptäck vårt breda utbud av handplockade hotell, resorts och semesterboenden världen över.

Boka årets roligaste resa till Legoland® Billund Resort nu!

Hos oss hittar du ett stort utbud av hotell, kroer och campingstugor som ligger vid eller nära Legoland®. Nyhet för i år är att du nu kan du förboka inträdesbiljetter till Legoland®, WOW Park och Givskud zoo tillsammans med ditt boende.

Bo på Disneyland® Paris inkl inträdesbiljetter

Just nu har du möjlighet att ändra eller avboka din vistelse på Disneyland med gratis avbokning upp till 7 dagar före ankomstdatum - så boka med lugn och ro.

Artiklar om Sembo

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om Sembo ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.