Profile Image

Shutterstock

Shutterstock hjälper kreativa yrkesverksamma från alla möjliga bakgrunder. Oavsett storleken på deras kunder gör de sitt bästa arbete med fantastiskt innehåll och innovativa verktyg, allt på en plattform.

Läs mer

Shutterstock erbjudanden

Flex 10 Free Trial

Shutterstock Free Trial

Get videos for less than US$9/clip

Enjoy 10 or 20 clips every month with new monthly and annual plans to meet all your video needs — including the full library of HD and 4K footage.

Get 50 images for $125/month

Get 50 images for $125/month (subscription) $2.50/image — Cancel anytime

Get 350 images for $199/month

Get 350 images for $199/month (subscription) $0.57/image — Cancel anytime

Get 750 images for $249/month

Get 750 images for $249/month (subscription) $0.33/image — Cancel anytime

On-demand pack - 25 images for $229

$9.16/image — One-time payment — Download within a year

Music Subscription

Visa fler erbjudanden

Artiklar om Shutterstock

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om Shutterstock ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om Shutterstock

Var kan jag hitta aktuella Shutterstock rabattkoder?

På den här sidan hittar du alltid de senaste rabattkoderna och erbjudandena från Shutterstock. Vi uppdaterar regelbundet sidan så att du alltid har tillgång till de mest relevanta och aktuella kampanjerna. Spara pengar på dina köp av fotografier, videor och illustrationer med hjälp av våra rabattkoder. Missa inte chansen att få tillgång till Shutterstocks stora utbud av högkvalitativa bilder till ett förmånligt pris. Bokmärk sidan nu för att alltid ha tillgång till de senaste erbjudandena.

Vad är Shutterstock omdöme?

Shutterstock får generellt sett positiva omdömen från sina kunder, med beröm för deras stora utbud av bilder och videor samt för deras lättanvända webbplats och sökfunktioner. Kundtjänsten anses också vara tillmötesgående och hjälpsam. Om du letar efter bilder och videor för att använda i din verksamhet eller för ditt eget kreativa projekt kan Shutterstock vara ett utmärkt val.