Profile Image

Sjöstrand Coffee

Sjöstrand Coffee ett svenskt företag med sina rötter i Stockholms skärgård. De har lyckats omvandla konceptet av kapselkaffe från en miljöbov till en harmonisk kombination av svensk design och hållbarhet. Maskinerna hos Sjöstrand Coffee är...

Läs mer

Sjöstrand Coffee erbjudanden

.

Spara upp till 15% varje vecka på ditt kaffe

Få ditt kaffe enkelt hem när du behöver det. Prenumerera på kaffekapslar från Sjöstrand Coffee och spara upp till 15% varje vecka.

1
.

Få 10% rabatt på hela din beställning! 

Signa upp på nyhetsbrevet hos Sjöstrand Coffee och håll dig uppdaterad om deras senaste nyheter och exklusiva erbjudanden. Du får även en 10% rabattkod att använda vid din första beställning.

2
.

Utforska utbudet av produkter från Sjöstrand Coffee

Passa på och leta igenom det breda sortimentet av produkter från Sjöstrand Coffee. Hitta dina favoriter och lägg din beställning redan idag!

3

Artiklar om Sjöstrand Coffee

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om Sjöstrand Coffee ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om Sjöstrand Coffee

Var kan jag hitta aktuella Sjöstrand Coffee rabattkoder?

Innan du handlar från Sjöstrand Coffee är det alltid en god idé att se om det finns någon pågående kampanj, erbjudande eller rabattkod som du kan utnyttja för att få bättre priser. Om du är på jakt efter ett erbjudande för Sjöstrand Coffee så hittar du dem enklast genom att besöka denna webbsida. Här på denna sida har vi samlat alla aktuella erbjudanden från Sjöstrand Coffee och uppdaterar dagligen, så att du enkelt kan spara mer på dina köp.

Vad är Sjöstrand Coffee omdöme?

Sjöstrand Coffee har fått positiva omdömen från många kunder tack vare deras komposterbara kaffekapslar som passar till Nespresso® standard system. Om du vill prova deras kaffe kan du besöka deras hemsida och beställa. De har även en väldigt uppskattad kundtjänst om du skulle behöva hjälp med något.

Vilka kapslar passar till Sjöstrand kaffemaskin?

Sjöstrand Coffee har kaffekapslar som är komposterbara och passar till Nespresso® standard system, så du kan använda deras kapslar i din Nespresso®-kompatibla kaffemaskin. Om du vill ha mer information om vilka kapslar som passar till din Sjöstrand kaffemaskin kan du besöka deras hemsida.

Problem med min Sjöstrand kaffemaskin, vad gör jag?

Om du har problem med din Sjöstrand kaffemaskin kan du kontakta deras kundservice på customerservice@sjostrandcoffee.com. De hjälper dig gärna med reparation eller byte av produkter.