Profile Image

Smakbox

Smakbox är en av de största i Sverige när kommer till provsmakning. På ett inspirerande får uppemot 100 000 konsumenter och matintresserade möjlighet att provsmaka nya produkter varannan månad. Tack vare deras engagerade prenumeranter får...

Läs mer

Smakbox erbjudanden

.

15% på första boxen vid start av prenumeration. Pris 194 kr med rabatt (ord. pris 229 kr).

1
.

Ordinarie pris för Smakbox (199 kr / box) kommer att justeras. Fram till och med 9/10 2022 gäller ordinarie priset 199 kr / box vid start av prenumeration. För prenumerationer som startas 10/10 2022 eller senare gäller det nya ordinarie priset 229 kr / box.

Information om prisjustering

2
.

Utforska utbudet av produkter från Smakbox

Passa på och leta igenom det breda sortimentet av produkter från Smakbox. Hitta dina favoriter och lägg din beställning redan idag!

3

Artiklar om Smakbox

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om Smakbox ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om Smakbox

Var kan jag hitta aktuella Smakbox rabattkoder?

Du kan enkelt påbörja en prenumeration hos Smakbox. När du tänkt starta din prenumeration från Smakbox så kan en rabattkod alltid komma väl till hands. Det är helt perfekt för dig som vill testa på tjänsten innan du bestämmer dig om det är någonting för dig! På denna sida finner du alltid alla aktuella erbjudanden och rabattkoder från Smakbox. Du kan vara lugn, vi ser till att du inte missar några av Smakbox hetaste erbjudanden.

Vad är Smakbox omdöme?

Smakbox är väl omtyckt av sina prenumeranter/kunder detta syns inte minst om man ser till deras 4,4/5 i kundomdöme hos Reco. Företagets kunder är väldigt positiva till Smakbox breda utbud och blandningen av produkter och tycker generellt sätt att boxen är väldigt inspirerande. Du kan som prenumerant med andra ord va i trygg i att du får en bra kundupplevelse och bra service från Smakbox.

Vad kostar en Smakbox?

En Smakbox kostar 229 kr per box för dig som prenumerant. Priset är densamma oavsett vilken smakmix du väljer. Enda undantaget är om du startade din prenumeration före 10/10/2022 och fortfarande är aktiv, isåfall betalar du 199 kr box. I varje box ingår Ca 15 produkter och värdet i boxen uppgår till ca 400 kr, oavsett smakmix.

Hur ofta kommer Smakbox?

Med en prenumeration hos Smakbox får du hem en box varannan månad fylld av massa överraskningar. Boxen levereras över hela Sverige och kan innehålla både kylda och frysta produkter.

Är Smakbox bra?

Vårt testteam har provat tre olika Smakboxar hittills och är mycket nöjda. De har varit prenumeranter i många år och är alltid belåtna med kvaliteten på boxen. Alltid felfritt paketerade med en rolig överraskning inuti. Smakbox är en bra present till ett rimligt pris.